Un rasarit de soare un gand un blog travel plaja mare blogger agentie turism avion bliet rezervare funky cazare oferte reduceri sfaturi experiente Mamaia
Litoral

Un rasarit de soare, un gand, un blog

Traiesc la doi pasi de Marea Neagra de cand ma stiu, dar prin natura meseriei vacanta de vara nu exista la marea mea. Iubesc sa-mi petrec zilele libere pe plaja, la soare, in mare. Sa privesc cum soarele isi face loc pe cer decupandu-se din valuri.

De fiecare data cand am plecat in vacanta am incercat sa-mi stabilesc cat mai bine timpul : de cele mai multe ori neprevazutul a fost mai interesant. Am folosit toate site-urile si aplicatiile posibile pentru ponturi. Cele mai multe iti vor vinde doar gogosi comerciale – mergi acolo nu este aglomerat si cand ajungi iti dai seama ca esti unicul din cei 100 de mii de oameni care credeau ca vor fi singuri ca doar martea nu este zi de vacanta. Mi-am dat seama ca nu sunt singurul trecut prin astfel de experiente! Mi-am pus prietenii in fata faptului implinit, am creat funkytravel.ro si i-am invitat (a se citi fortat) sa-si impartaseasca experientele. Suntem diferiti! Iar acest lucru te va ajuta sa-ti faci o idee despre ce inseamna o vacanta in locuri exclusiviste, ce inseamna sa nu mai ai loc de vize in pasaport, ce inseamna sa vizitezi locuri cu adevarat speciale in orase turistice, dar si cum am ajuns la concluzia ca vacanta mea, pe banii mei, o petrec asa cum vreau eu.

Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.

Lasă un răspuns