• Camere Live link="camereLive"
  • Sfaturi înainte de începerea NEVERSEA

    Neversea
    0 Shares

    Ca mulți dintre voi și eu număr orele până când voi călca din nou în lumea fantastică de la Neversea.  Freamătă orașul așa cum se întâmpla în 2019, pe străzile alăturate zonei de desfășurare se vorbește mai mult în engleză și franceză decât în română, restaurantele din zonă erau aseară pline, iar pe faleza zeci de persoane încercau să înțeleagă universul Neversea. Oricât de mult ar critica unii festivalul, un astfel de eveniment pune Constanța pe harta întregii lumi, mai ales că nu am văzut nicio campanie internațională de promovare a acestui oraș. Și știți cum mi-am dat seama că Neversea este pe buzele tuturor? Anul acesta, ca niciodată de când scriu de Neversea, nu am primit atât de multe cereri (peste 120 la ultima numărătoare) pentru invitații gratuite. Toți au primit același răspuns: aici găsiți tot ceea ce vă dorițihttps://neversea.com/tickets

    Festivalul Neversea
    Răsărit suprins la Neversea

    Nu ai ce să cauți cu mașina în zona veche a orașului Constanța, dar și în zona Casei Căsătoriilor

    Zona va fi închisă începând cu prima zi a festivalului! Accesul va fi permis riveranilor, celor care au locul de muncă în zonă, constănțenilor care au de dus/ridicat documente la Starea Civilă Constanța și celor care se cazează în structuri acreditate turistic și pot dovedi acest lucru printr-o rezervare. Lasând la o parte toate cele de mai sus, zona Neversea este încadrată la categoria ZERO și este și cea mai scumpă din țară. Dacă folosești aplicația Constanța Parking vei plăti 96 de lei/zi pentru parcare!

    Opțiunea de parcare prin SMS
    Prețuri parcare Mamaia

    Soluția este simplă! Ai la dispoziție curse speciale ale companiei de transport. Liniile cuprinse în programul de transport vor circula după programul normal pe 7 și 8 iulie, în intervalul 05:15 – 23:00, iar pe 9 și 10 iulie acestea vor circula între orele 05:45 – 23:00. Excepție de la acest orar îl fac liniile 42, 48, 44, 51 și 101, care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului, 7-10 iulie.

    Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport în Comun din Constanţa s-a decis suplimentarea mijloacelor de transport cu cinci autobuze de linie, linia SHUTTLE Neversea, care vor circula toată noaptea pe următorul traseu:

    Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Regina Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis (și retur), Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Regina Elisabeta, Str. Termele Romane, Str. Traian, Str. Negru Voda, Str Mircea cel Bătrân, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman).

    Linia SHUTTLE Neversea, deviere a liniei CiTy TOUR, va avea prima plecare din CL Caraiman și Portul Tomis la ora 21:00 și ultima plecare din CL Caraiman și Portul Tomis la ora 06:00, la un interval de 16 minute.

    În Portul Tomis, în stația liniei CiTy TOUR, va fi amenajat un dispecerat care va comercializa bilete cu valabilitate de 24 de ore.

    Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 își vor incepe programul la ora 23:30 și vor circula la un interval de 30 de minute.

    Accesul taxi-urilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță este interzis, excepție fiind autobuzele CT Bus autorizate să efectueze cursele speciale..

    Informații pentru cei care vor să vină cu copiii la Neversea

    Revin cu această informație pentru că am primit destul de multe întrebări! Iată regulile:

    • Copiii sub 7 ani nu au nevoie de bilet, dar obligatoriu sunt însoțiți de părinte/părinți care au bilet/bilete
    • Copiii peste 7 ani AU nevoie de bilet normal, plus obligația de a fi însoțiți de părinte/părinți care au bilet/bilete
    • Peste 14 ani – obligatoriu bilet, plus adeverință semnată de părinți – o găsești AICI https://neversea.com/static/parental-consent-ro.pdf

    Avatar
    Adrian Gorpin

    Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit