• Camere Live link="camereLive"
 • Festival du Bonheur, rendez-vous apetisant în centrul orașului Constanța

  Festival du Bonheur
  0 Shares

  Cel mai spectaculos festival culinar de street food are loc în perioada 14-17 iulie, în Parcul “Oleg Danovski”, fiind însoțit de o serie de evenimente culturale artistice și o oază de relaxare pentru copii și adulți

  Festival du Bonheur
  Festival du Bonheur

  Parcul “Oleg Danovski” din centrul orașului Constanța devine locul unui adevărat festinal culinar în următoarele patru zile. Cel mai delicios și relaxant rendez-vous cu apetisanta street food îi aduce împreună pe constănțeni și turiști la Festival Du Bonheur Pour Les Gourmands. Startul la delectarea papilelor gustative se dă joi și continuă până duminică, oferta fiind bogată. De la deja tradiționalii burgeri cu cartofi prăjiți până la vestiții canolli, participanții au la alegere preparatul preferat dintr-o gamă variată oferită de cele peste 25 de foodtruck-uri prezente. Organizatorii au dezvăluit numele celor care vor fi prezenți la ediția de vară a festivalului:  Arome Healthy Bar / Arrosticini / Bavarezu XXL / Burger Van / Burger Peter / Clătite de Poveste / Chicken Cone / Churos Station / Famous Waffles / Gourmet Street Food / Karavan / Mexican Buziness / Meat Busters / Mizilicuri / Moon WOK / Mr. Coffee / Mr. Canolli / Plescavita /  Riders / Satisfry / Switch eat / Thai IceCream / Two Chefs / Umami / WurstAholic Food Truck / Yoyo Burgers.

  Festival du Bonheur
  Festival du Bonheur

  Șarmul culinar al festivalului este însoțit de oportunități interesante de relaxare și distracție pentru adulți și copii. Iubitorii de cultură și muzică clasică se vor bucura de momentele oferite de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni în cadrul “Stagiunii estivale 2022”. Astfel, pe scena special amenajată în fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, se va desfășura vineri, de la ora 20.30, concertul „Marea și Muzica”, iar sâmbătă și duminică, de la ora 20.30, va avea loc spectacolul „Reverie Estivală Muzicală”. Cei mici se vor distra într-o zona amenajată special, unde organizatorii le-au pregătit numeroase surprize și ateliere tematice.

  Festival du Bonheur
  Festival du Bonheur

  Programul festivalului, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, este următorul – Joi, 14 iulie: între orele 16.00-23.00; Vineri, 15 iulie – duminică, 17 iulie: între orele 12.00-23.00. Intrarea este liberă!

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.