• Camere Live link="camereLive"
 • Un răsărit de soare în ziua în care Cazinoul își prezintă noua înfățișare

  Cazino
  0 Shares

  Da, este o zi mare pentru România, nu doar pentru litoralul românesc.  Cazinoul din Constanța va scăpa de schelele și mesh-urile care îi ascundeau exteriorul. Până să vă dezvălui noul look, vă las să admirați răsăritul de soare surprins în stațiunea Mamaia, în Constanța, dar și pe faleza Cazinoului.

  Noua înfățișare, așteptată de zeci de ani de localnici și turiști, va traversa lumea cu ajutorul rețelelor de socializare.

  .

  Lucrările la interior vor continua, cel mai probabil, până la finalul lui 2024. Abia atunci se va stabili și care va fi destinația clădirii. Cel mai probabil, va deveni un hub cultural. În cazul în care nu sunteți la mare, aveți aici imagini LIVE cu clădirea Cazinoului din Constanța.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit