• Camere Live link="camereLive"
 • MASSIF pune Poiana Brașov pe harta festivalurilor de muzică

  MASSIF
  0 Shares

  Dacă sunteți pasionați de festivalurile de muzică, este imposibil să nu fi auzit de Tomorrowland Winter. Este organizat în Franța, în Alpe d’Huez, Huez și este o ocazie ca zeci de mii de turiști din întreaga lume să se bucure de sezonul de schi, dar și de petreceri în aer liber sau în spații încălzite.  Poiana Brașov era de mult pe lista celor de la Untold, iar MASSIF era programat să fie lansat în 2021. Regulile impuse de pandemia de coronavirus au dat totul peste cap, dar, iată, a fost făcut anunțul oficial privind festivalul din Poiana Brașov : 3-5 martie 2023

  MASSIF promite să aducă, pe lângă vibe-ul de festival, și activități pentru cei care iubesc muzica, distracția și sporturile de iarnă, dar și pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni. Conceptul festivalului MASSIF este ,,Free Your Wild Side” și reprezintă o nouă viziune pentru România. 

  MASSIF
  MASSIF

  Organizatorii pregătesc pentru cele 3 zile de distracție la munte mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă. Evenimentul va avea loc pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte locații din stațiune. MASSIF înseamnă două scene de dimensiuni mari într-un perimetru bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul. Alte scene și music spot-uri vor fi montate prin stațiune, unde pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai intensă experiență de la munte din Europa Centrală și de Est.

  Bogdan Rădulescu, Chief Business Officer UNTOLD Universe

  ,,MASSIF este cel mai mare concept de entertainment dezvoltat pentru cadrul montan de iarnă din Centrul și Estul Europei. Sunt convins că vom reuși să oferim atât celor pasionați de muzică și distracție, cât și celor pasionați de sporturi de iarnă, cea mai complexă și intensă experiență de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate pe pârtiile din Poiana Brașov și în mai multe locații din stațiune”, susține Bogdan Rădulescu, Chief Business Officer UNTOLD Universe

  Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov
  Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov

  ,,MASSIF este un eveniment foarte important, este vestea pe care foarte mulți brașoveni o așteptau. Am primit multe întrebări în acest an despre ce se întâmplă cu MASSIF și când va fi. Pandemia ne-a obligat să așteptăm până în 2023 și iată că în 3-5 martie 2023 avem această certitudine. Vom avea un eveniment de mare anvergură, un eveniment de muzică pentru tineri, care să poziționeze Poiana Brașov drept o destinație adresată în primul rând tinerilor, la nivel național, cât și internațional. “, susține Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov.

  Primele abonamente la MASSIF vor putea fi achiziționate la un preț special

  79 de euro plus taxe! Acesta este prețul primelor abonamente care vor fi disponibile  începând cu data de 10 noiembrie 2022, de pe platforma In-town . Între timp, cei care vor să afle mai multe informații pot accesa pagina de Facebook și contul de Instagram MASSIF. Prețul final al abonamentului General Access va fi de 149 euro plus taxe.  În curând vor fi scoase la vânzare și abonamente VIP. Totodată, fanii nerăbdători care doresc să-și asigure o vacanță completă în care să includă și atmosfera MASSIF își pot achiziționa încă de pe acum pachete de cazare cu abonamente General Acces la eveniment incluse, de la toate hotelurile din Poiana Brașov.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.