• Camere Live link="camereLive"
 • Renovarea Cazinoului din Constanța continuă să producă surprize

  Cazino Constanța
  0 Shares

  Clădirea de un alb imaculat continuă să fie renovată, iar schelele dispar ușor, ușor de pe fațadă. 

  Cazino
  Cazino Constanța

  Ceea ce nu se vede este furnicarul din interiorul Cazinoului. Sunt lucrări de amploare care au forțat extinderea termenului de finalizare până în 2024. 

  Descoperă mai mult

  Prietenii de la Cazino Constanța monitorizează săptămânal ce lucrări se realizează, dar și care este stadiul renovărilor. De exemplu, aceste fotografii sunt realizate în ianuarie și surprind migala cu care se refac obiectele de decor recuperate din clădire. 

  Pe meniu sunt adnotări făcute de militarii Regimentului 7 al Cavaleriei Armatei Române

  Titlul acestui articol nu este o ancoră pentru clickbait. Renovarea a deschis apetitul românilor pentru descoperirea istoriei Cazinoului din Constanța, presărată cu povești despre sinucideri, petreceri și mulți bani pierduți.  Iată că echipa Cazino Constanța a primit documente originale din 1943. 

  Cazino Constanța
  Cazino Constanța

  Este vorba despre meniul stabilit pentru o petrecere la care au participat ofițerii Regimentului 7 al Cavaleriei Române. Actele au fost primite moștenire de nepotul locotenent-colonelului Vladimir Tutoveanu, cel care conducea unitatea. Prezentarea preparatelor este savuroasă. 

  Cazino Constanța
  Meniul din 1943

  Cele două documente primite de echipa Cazino Constanța vor fi transmise autorităților pentru a fi valorificate și expuse în interiorul clădirii. 

  Cazinoul Constanța este renovat de compania Aedificia, iar fondurile sunt asigurate de Compania Națională de Investiții prin Ministerul Dezvoltării. 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit