• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cum arată primul aparthotel de cinci stele din Mamaia Nord  

  infinity pool
  0 Shares

  Cu o locație ideală pe malul Mării Negre, Alezzi Infinity Resort & SPA este primul aparthotel cu servicii de cinci stele. Complexul are 41 de apartamente moderne, dotate cu facilități premium. Funkytravel.ro a reușit să intre în complex înainte de inaugurarea programată pentru săptămâna viitoare și vă dezvăluie imagini și informații despre dotări.

  Rooftop , infinity pool și lanț de piscine la baza aparthotelului de nouă etaje

  Ce mi-a atras mie atenția este infinity pool-ul sau piscina de pe acoperiș. Sunt sigur că va deveni atracție, mai ales pentru social media.

  La baza aparthotelului sunt alte două piscine exterioare pentru adulți și o piscină pentru copii, toate amenajate cu șezlonguri, umbrele și zone de relaxare.

  Alezzi Infinity Resort & SPA
  Alezzi Infinity Resort & SPA

  Complexul are centru spa cu saună umedă și uscată, dar și zonă de fitness & gym cu vedere directă către mare. Aparthotelul are și un restaurant cu specific italian și un Infinity Bar unde te poți bucura de băuturi rafinate și priveliște care îți taie respirația. Plaja este situată chiar în fața complexului și este locul perfect pentru a vă bucura de soare și de apă. Cele 41 de spații de cazare (studiouri, apartamente de 2 și 3 camere) oferă vedere directă către Marea Neagră și sunt echipate cu facilități de top.

  Alezzi Infinity Resort & SPA se va inaugura oficial pe 1 iunie 2023.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.