• Camere Live link="camereLive"
 • Primele date oficiale: 70% grad de ocupare in hotelurile membre OPMCTA 

  Stațiunea Mamaia
  0 Shares

  Stațiunea Mamaia a fost aproape plină în minivacanța de 1 iunie și Rusalii. Potrivit hotelierilor care sunt membri ai Organizației Patronale Mamaia-Constanța, gradul de ocupare în majoritatea unităților de cazare a fost cuprins între 70% și 95%, dar au existat și câteva hoteluri în care rezervările nu au depășit 55%.

  Petrecere pe plajă

  ”În stațiunea Mamaia, acest sezon estival va fi mult mai bun decât cel precedent, în principal, datorită scăderiivalorii taxei de parcare. În minivacanța de la începutul lunii iunie, românii au fost atrași atât de ofertele bunehotelurilor din Mamaia, cât și de vremea frumoasă. Ei au preferat să mănânce la restaurantele din unitățile de cazare, unde prețurile produselor alimentare sunt aproape la fel ca anul trecut și multe hoteluri le oferă turiștilor pachete de vacanță cu demipensiune. Până la această dată, numărul rezervărilor pentru vara 2023 crescut cu aproximativ 20% comparativ cu anul 2022. Este foarte probabil ca această creștere să ajungă la peste 50% față de sezonul estival precedent, deoarece românii preferă să facă rezervări last-minute. Mai mult decât atât, unii turiști sună să facă rezervare, abia când sunt pe autostradă sau chiar pe B-dul Mamaia”, afirmă președintele OPMCTA, Nicolae Bucovală.

  Nicolae Bucovală, Președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța

  Cum am precizat că sunt date oficiale, iată și gradul de ocupare în minivacanța din perioada 1-5 iunie 2023,  pentru câteva dintre hotelurile membre ale Organizației Patronale Mamaia-Constanța:

  grad ocupare
  sursa: Organizația Patronală Mamaia-Constanța

  Mulți dintre hotelierii din stațiunea Mamaia anunță că au făcut investiții majore în unitățile de cazare, iar turiștiiapreciază creșterea gradului de confort și îmbunătățirea calității serviciilor, astfel că mulți dintre ei devin clienți fideli.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.