• Camere Live link="camereLive"
 • Neversea, prima zi! 65 de mii de participanți români și străini 

  Neversea 2023
  0 Shares

  Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa s-a transformat în centrul distracției de la malul mării pentru 65 de mii de oamenii veniți din România și din străinătate. A cincea ediție a Neversea a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale, fanii festivalului s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de o experiență memorabilă, alături de prieteni.

  Unul dintre cei așteptați artiști internaționali ai festivalului a fost rapper-ul american Lil Uzi Vert

  Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, “XO Tour Lif3”, piesa cu o cifră record de accesări pe Soptify, de peste 1,9 miliarde de ascultări, “Suicide Doors” sau “20 Min”, dar și piese dincel mai nou album, “Pink Tape”, album lansat săptămâna trecută.

  Lil Uzi Vert, Neversea 2023
  Lil Uzi Vert, Neversea 2023

  Fanii artistului din Statele Unite au fost încântați de sound-ul noului material dicografic, în care Lil Uzi Vert combină elemente din rap și rock. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii festivalului Neversea care i-au oferit un dar neașteptat: un desen cu artwork-ul noului material discografic.

  “România ești incredibilă!”, acesta a fost modul în care Lil Uzi Vert a ales să le mulțumească zecilor de mii de fani care au cerut un “Bis”. L-au primit!

  Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai mari DJ ai lumii, Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediția aniversară. Cu un set-up de scenă personalizat, brazilianul a reușit să cucerească publicul cu un DJ Set plin de energie. Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat succesul “It Don’t Matter”. A fost un moment excelent primit de fani, INNA a purtat drapelul national și a cântat alături de aceștia. “Neversea ești minunat, România, te iubesc!”, acestea au fost cuvintele cu care Alok și-a încheiat set-ul de la mainstage.

  Neversea 2023
  Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA

  Australianul Timmy Trumpet a dus distracția de festival la nivelul următor. Cu o combinație de muzică clasică și EDM Big Room, Trumpet și-a lansat, în premieră la Neversea, cel mai nou single “Eternety”. Headlineri în prima zi a festivalului Neversea, INNA și Grasu XXL au făcut show-uri de 10. Fiecare piesă cântată de unii dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile miilor de fani de la mainstage. Minelli, Regard, Partydul Kiss FM, Rareș, Adi Istrate și Erika Isac au completat line-up- ul pe mainstage-ul Neversea. Scena Balkaniada, una dintre scenele pregătite în premieră pentru ediția aniversară a Neversea, a fost un success încă din prima zi de festival. Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță & Taraful Clejanilor au reușit să adune la scena Balkaniada fani de toate vârstele, care au cântat și au dansat alături de artiștii preferați. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri de la malul Mării Negre.

  INFO UTIL

  În această seară, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike (Live), Lil Pump, Claptone, MORTEN, Tujamo, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, “Cake Me!”. Fanii pot intra în festival începând cu ora 16:00. Detalii pe neversea.com și în noua aplicația mobilă Neversea Festival.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.