• Camere Live link="camereLive"
 • Prelungește vara! Acum este momentul să devii kiter! 

  Wego Kite Spot
  0 Shares

  Jumătatea lunii septembrie deschide sezonul pentru cei care vor să descopere tainele kiteboarding-ului.  Acest sport de apă este definit de practicanți ca unul care combină aspecte ale wakeboarding-ului, windsurfing-ului, navigare, zborului cu parapantă și gimnastică. Așa cum ai citit, este un mod sănătos de a-ți pune tot corpul să lucreze.

  Wego Kite Spot
  Wego Kite Spot

  Vin zile perfecte pentru cei care vor să învețe acest sport

  De joi, 21 septembrie 2023, prognoza Windguru anunță cel puțin șapte zile de vânt. Ocazie perfectă să începi școala de kiteboarding. Eu recomand Wego Spot Kite pentru că îi știu pe instructori, plus că este și locul unde siguranța este pe primul loc.

  kite
  Wego Kite Spot

  Pentru cei care fac primii pași în acest sport, un curs de kite durează în jur de 10 ședințe de cel puțin o oră. Apoi, în loc să faci fotografii de pe mal cu sportivi, poți fi unul dintre cei fotografiați.

  Andrei Damian

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit