• Camere Live link="camereLive"
 • Spectacol pe mare și în aer la Wego Big Air Kite Contest

  kite
  0 Shares

  Funkytravel.ro este partener media la unul dintre cele mai spectaculoase evenimente organizate pe litoral. Este vorba despre BIG AIR KITE CONTEST powered by BCR & Porsche Romania. Aflat la a treia ediție, concursul de sărituri și trick-uri are loc la Wego Kite Spot, plaja ZooM, Constanța.

  Premii, reguli și detaliile evenimentului

  Perioada de desfășurare este 26 septembrie – 31 octombrie 2023. Concursul se va ține în momentul în care condițiile meteo vor permite cea mai bună desfășurare. Dacă zeii kiteboarding-ului vor “sufla” în stațiile meteo conform prognozei, zburătorii se vor duela, cel mai probabil, marți, 26 septembrie, începând cu ora 11.00. Iată câteva imagini de la edițiile trecute.

  Premiile sunt în valoare de 10.000 euro, iar câstigătorii vor fi notati de către un juriu astfel: 70% inaltimea, 30% trick-urile & stil.

  Ce câștigă Constanța și România din acest concurs ?

  Am mai spus sau am mai scris, dar mai las încă o dată aici, mici detalii. Acest sport atrage practicanți din întreaga lume. Oameni care călătoresc în căutarea vântului chiar dacă nu este sezon turistic. Cu alte cuvinte, Constanța poate deveni în sezon și în extrasezon destinația din Europa care poate atrage sute de sportivi/turiști. Cu astfel de evenimente, destinația Constanța și Mamaia poate crește.

  Promovare internațională! Comunitatea de kite este un amestec de sportivi de diferite naționalități. De exemplu, la BIG AIR KITE CONTEST powered by BCR & Porsche Romania sunt invitați doi dintre cei mai cunoscuți practicanți ai acestui sport.

  Ruben Lenten
  Ruben Lenten

  Ruben Lenten: Kitesurfer profesionist și inventator al celui mai emblematic truc în kiteboarding, Megaloop, Ruben Lenten este o emblemă a acestui sport și un model de urmat pentru următoarea generație. Fascinat de puterea și dinamica sportului, el s-a angajat să depășească limitele și să-și împărtășească pasiunea cu lumea.

  Baptiste Bourdoulous
  Baptiste Bourdoulous

  Baptiste Bourdoulous : 

  Kiteboarder profesionist/Antrenor/Organizator/Tester de Kitetrip. De 17 ani impune noi limite ale acestui sport și dovedește că este practicantului unuia dintre cele mai frumoase sporturi.

  Vezi live sesiunile de kite!

  BIG AIR KITE CONTEST powered by BCR & Porsche Romania se va putea urmări LIVE pe paginile de socializare

   

   

  https://www.facebook.com/funkytravelro

  și

  https://www.facebook.com/wegokitespot

  Sponsori & Parteneri

  BIG AIR KITE CONTEST powered by BCR & Porsche Romania se desfășoară și cu susținerea Boarder’s Store, Vola.ro, SOLE, Dirty Organics, Uno Medical Center, Pizza San Marco, Havaianas, Duotone Kiteboarding Romania, Skullcandy, Polaroid, Funkytravel.ro, Hotel Oxford, Organizația de Management a Destinației Mamaia-Constanța, Primăria Constanța.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit