• Camere Live link="camereLive"
 • Litoralul Românesc 2024: Implică-te în Dezvăluirea Prețurilor

  Mamaia 2024
  0 Shares

  Ești curios să afli cât costă o zi de relaxare la mare în 2024? Vrei să știi cât trebuie să scoți din buzunar pentru o bere rece, o pizza delicioasă sau o porție de hamsii proaspete pe litoralul românesc? Acum ai ocazia să contribui și tu!

  Implică-te în acest survey și ajută-ne să strângem informații relevante despre prețurile din toate stațiunile de pe litoralul românesc. Cu ajutorul tău, vom crea o imagine completă și actualizată a costurilor pentru o vacanță la mare în 2024

  Ce vrem să aflăm?

  • Prețul unui șezlong: Cât costă să te relaxezi pe un șezlong pe plajele din Mamaia, Vama Veche, Eforie, Constanța sau alte stațiuni?
  • Prețul unei beri: Unde găsim cea mai ieftină bere și unde sunt cele mai piperate prețuri?
  • Prețul unei pizza: Care sunt prețurile pentru o pizza savuroasă pe litoralul nostru?
  • Prețul unei porții de hamsii: Cât costă să te bucuri de tradiționalele hamsii prăjite?

  Cu ajutorul tău, toți cei care își plănuiesc o vacanță pe litoralul românesc în 2024 vor avea informații corecte și actualizate despre prețurile la produsele și serviciile esențiale. Astfel, ne putem bucura de o vacanță bine planificată și fără surprize neplăcute.

  Mulțumim pentru ajutorul tău! Împreună facem litoralul românesc un loc mai transparent și mai accesibil pentru toți!

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit