Uneori blamat pe social media pentru calitatea serviciilor, litoralul românesc nu mai arată deloc ca în urmă cu 10-15 ani. O spune Paul Anghel, directorul general al ANPC, instituție care verifică tot ce se întâmplă la malul mării. Iar schimbările nu sunt în rău, ci în bine! Este tot remarca șefului inspectorilor OPC făcută în cadrul podcastului Funky & Spicy.
Ce ar trebui să facă turistul dacă este nemulțumit de serviciile primite
Paul Anghel a explicat de ce multe dintre reclamațiile primite de la turiști sunt rezolvate înainte de sosirea inspectorilor la fața locului, dar și care sunt pașii dacă vă aflați într-o situație în care considerați că vi s-au încălcat drepturile. Însă a scos în evidență și greșelile pe care le fac anumiți turiști care pleacă din hotel cu mâncare și o expun pe plajă, la temperaturi ridicate.
Îi este frică lui Paul Anghel sa mănânce pe litoralul românesc ?
Nu doar că nu îi este frică, dar a și dezvăluit unde mănâncă. A menționat localuri de la Vadu până la Vama Veche.
Paul Anghel a explicat de ce ar refuza să mănânce un preparat și care sunt semnele care arată că mâncarea primită nu respectă standardele și ar trebui refuzată.
Puteți susține proiectul Funky & Spicy Podcast cu un subscribe și un share. Atât timp cât arătăm adevărata față a litoralului, cu bune și cu rele, avem toți de câștigat.
Urmărește Funky Travel
Blog - www.funkytravel.ro Facebook - www.facebook.com/funkytravelro Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin