• Camere Live link="camereLive"
  • Hotel Piccadilly, adevărată oază de relaxare

    0 Shares

    Hotel Piccadilly de 3 stele este amplasat în centrul stațiunii Mamaia, la doar 150 de metri distanță de malul Mării Negre. Aici vei găsi o adevărată oază de relaxare verde, cu gazon scurt, copaci atent tunși, băncuțe și alei pietruite. Hotelul are o localizare excepțională fiind aproape de majoritatea atracțiilor turistice din stațiunea Mamaia. Pe o rază de 250 de metri se află zona Cazino cu terase, restaurante, cluburi, magazine, piațetă, bancomat, telegondolă, farmacie și terasa cu muzică live. Cu toate acestea, Hotel Piccadilly se află departe de zgomotul stațiunii, fiind situat pe partea cu lacul Siutghiol, într-o oază de verdeață.

    In anul 2019 hotelul Piccadilly a intrat intr-un amplu proces de modernizare și reconfigurare, care a constat in anveloparea completa cu termosistem, tamplarie PVC, geam termopan si refacere fatada, construirea unui corp de cladire cu doua lifturi intre cladirea hotelului si receptie, reconfigurarea etajului 4 pentru si crearea de apartamente, inlocuirea integrala a mobilierului si a instalatiiilor sanitare, electrice, dotarea cu sistem de climatizare centralizat si posibilitatea de a raci dar si a incalzi spatiile de cazare, dotarea cu sistem de control acces, refacerea integrala a tuturor finisajelor.

    Ca urmare a implementarii proiectului, hotelul dispune de 152 camere duble si 18 apartamente, spatii de cazare clasificate la categoria 3 stele. Astfel vom putea oferi clientilor nostri un confort superior pentru ce ofera in general categoria de 3 stele.

    Camere duble

    Camera dublă a fost complet renovată în anul 2019 și dispune de o suprafață generoasă, de 18 mp. Atunci când nu ești la plajă te poți relaxa în balconul cu vedere spre bulevard sau spre lacul Siutghiol.

    Camerele sunt elegant mobilate și decorate în culori calde, ce întregesc armonia și denotă confort și prospețime. Ele sunt alcătuite fie din două paturi alăturate, fie dintr-un pat matrimonial pentru un somn cât mai liniștit. Asigurăm confortul de care ai nevoieîntr-o vacanță, atât pentru odihnă, cât și pentru activitățile tale obișnuite.

    Pentru acces facil în orice cameră, hotelul nostru a fost dotat cu lift, în urma lucrărilor de renovare din anul 2019.

    Hotelul Piccadilly dispune de 155 de astfel de camere duble, destinate cazării a cel mult 2 adulți și 2 copii. Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, cu baie proprie cu cabină de duș, TV LED, instalație de climatizare, minibar, seif și internet wireless de mare viteză gratuit.

     

    Apartamente

    Pentru confortul familiei tale te așteptăm cu cele mai bune servicii de cazare în apartamentele noastre proaspăt renovate. Atât apartamentele cât și camerele dispun de balcon propriu, în care te poți relaxa ori de câte ori simți nevoia. Apartementele sunt spațioase cu o suprafață de aproximativ 30 mp și includ tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță reușită: un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea extensibilă și o baie proprie cu cabină de duș.

    Pentru acces facil în apartamentele de la etajele superioare, hotelul nostru a fost dotat cu lift, în urma lucrărilor de renovare din anul 2019.Apartementele au vedere înspre lacul Siutghiol sau înspre bulevard și pot găzdui până la 3 adulți și 1 copil, sau 2 adulți și 2 copii.

    Accesul se realizează prin intermediul cartelelor magnetice pentru siguranță și intimitate pe toată durata sejurului. În plus, beneficiezi de TV LED, instalație de climatizare, minibar, seif și internet wireless de mare viteză gratuit.

    Funkytravel.ro
    Funkytravel.ro

    Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.