• Camere Live link="camereLive"
 • Descoperă tainele sporturilor de apă la Neversea Beach

  Paddle Neversea Beach
  0 Shares

  Neversea Beach  te invită să descoperi tainele sporturilor de apă, iar în această vară pe plajă a fost amenajat un loc dedicat pentru cei care doresc să schimbe clasicul mers la plajă cu ceva mai antrenant și să îmbine vibe-ul relaxant cu activități fizice.

  Surf la Neversea Beach

  Neversea Beach Surf Spot, powered by CEZ, pune la dispoziția turiștilor aflați la Neversea Beach o zonă special destinată sporturilor pe apă: stand-up paddleboarding, surfing, kayak și kitesurfing. Dacă vrei să faci ceva sănătos și distractiv, să îți pui în mișcare musculatura, să socializezi cu alți oameni care au aceleași pasiuni, să te bucuri de mare cât vezi cu ochii, atunci Neversea Beach Surf Spot, powered by CEZ, este locul în care  le regăsești pe toate acestea. Aici te vor aștepta instructori acreditați, care te vor învăța tainele acestor sporturi astfel încât experiența ta la Neversea Beach să fie una inedită.

  Instructori autorizați la Neversea Beach Surf Spot, powered by CEZ

  Ce presupun aceste sporturi și cât costă practicarea lor?

  Stand-up paddleboarding-ul, zis și SUP, este un sport ce presupune deplasarea pe apă cu ajutorul unei plăci mari flotabile și a unei padele. La lecția de inițiere in SUP vei învăța ce înseamnă echilibrul până în momentul în care vei meșteri singur acest skill și te vei putea plimba pe apă cât e marea de mare! Dacă devii iscusit la plimbări în golful Neversea, apoi te vei putea bucura și de plimbări cu SUP-ul la apus sau la răsărit, în cadrul evenimentelor organizate aici. Poate mulți dintre noi am văzut răsăritul soarelui pe plajă, intr-o dimineață călduroasă de vară, însă câți dintre noi l-am văzut de pe apă?  Îți place yoga? Atunci află că yoga se poate practica și pe SUP și că aici vor avea loc clase de yoga pe apă, unde vei putea sa-ți provoci mușchii și echilibrul în realizarea diferitelor asane și, împreună, vom putea saluta soarele așa cum se cuvine.

  Yoga pe paddle

  Totodată, Neversea Beach Surf Spot, powered by CEZ, vă pune la dispoziție echipamente complete pentru practicarea acestui sport în siguranță, iar dacă dorești să vii cu gașca și să vă bucurați împreună de un traseu pe mare, află că tot aici se pot organiza tururi pentru grupuri! Vrei să vezi casino-ul din Constanța de pe mare? Hai cu noi la plimbare!

  Pret inchiriere SUP, padela, vesta de salvare: 80 lei/ora sau 350lei/all day.

  Instructaj initiere SUP 20 min. – 40 lei

  Instructor SUP privat – 150lei/ora.

  Surfingul este un sport destinat persoanelor care nu au frică de apă și de valuri. Acest sport presupune deplasarea cu ajutorul unei plăci flotabile pe ”coama” valurilor. Instructorii WEGO te vor învăța tehnicile de paddle necesare, cum să te ridici pe placa de surf și cum să alegi momentul perfect încât să te bucuri de toate valurile de la Neversea Beach. Surfingul este un sport solicitant, însă senzația pe care ți-o oferă primul val surfat este de neegalat. Ai nevoie să te deconectezi și să arzi ceva calorii? Atunci hai la surf!

  Pret inchiriere surf 50lei/ora sau 200 lei/all day.

  Instructaj surf privat 150lei/ora.

  Kayak se practică cu ajutorul unei ambarcațiuni ușoare și a unei vâsle cu două capete. Practicarea acestuia dezvoltă o bună pregătire fizică, multă forță, echilibru, ritm dinamic, rapiditate și precizie în execuție, îndemânare și coordonare în mișcări. Este un sport distractiv și solicitant și îl poți învăța și tu de la instructorii noștri!

  Inchiriere Kayak simplu 60lei/ora

  Inchiriere Kayak dublu 90lei/ora

  Inchiriere Kayak all day 250lei

  Kitesurfing-ul este un sport de agrement ce presupune deplasarea pe apă cu ajutorul unei plăci și a unui zmeu, folosindu-te de puterea vântului. De multe ori, vântul puternic ne strică zilele la plajă, însă pentru kitesurferi, vântul e un motiv de bucurie!

  Cursul de kitesurfing durează în jur de 10-12 ore și presupune parcurgerea mai multor pași, precum și asimilarea unor informații absolut necesare în vederea practicării. Spre deosebire de alte sporturi, procesul de învățare durează mai mult, însă, odată ce ai terminat cursul, senzația de a te deplasa pe apă este inegalabilă! Instructorii acreditați International Kiteboarding Organization (IKO) te vor învăța toți pașii necesari, în așa fel încât să te bucuri de vântul de la mare!

  Modul Discovery 590lei/2h – introducere in kitesurfing.

  Modul Complet 3540lei/12h – curs complet kitesurfing.

  La Neversea Beach Surf Spot, powered by CEZ, vei găsi, pe lângă toate echipamentele și sporturile prezentate, un loc cu atmosferă faină, cu oameni frumoși care se strâng laolaltă pentru că împărtășesc aceleași pasiuni!

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.