• Camere Live link="camereLive"
 • De la Constanța la New York cu mai puțin de 1000 de euro de persoană, zbor și cazare incluse

  0 Shares

  Am promis pe instagram și pe facebook că voi da un pont de călătorie pentru New York cu plecarea de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu la un preț mai mic de 1000 de euro de persoană. Stelele s-au aliniat și a venit momentul să public detaliile.

  Plecarea pe 26 noiembrie, sosirea pe 3 decembrie

  Pachetul este construit astfel încăt să nu ai nevoie de prea multe zile de concediu. Nu uita că vin și cele două zile libere, respectiv 30 noiembrie și 1 decembrie, dar prinzi la mijloc și un weekend.  Nu uita că vei prinde un New York împodobit ca pentru Crăciun. Prețul final este 999 de euro/persoană și poate fi accesat AICI.

  Orar informativ de zbor (ore locale):

  Plecare 

  26.11 Constanța 10:05 – Istanbul 12:15

  Istanbul 15:20 – New York 18:25

  Întoarcere

  2.12 New York 13:10 – Istanbul 06:10 (+1)

  Istanbul 09:10 – Constanța 09:15 (pe 3.12.2021)

  New York

  Servicii incluse:

  -Cazare la hotel 3*, zona Times Square

  -Bilet de avion Constanța – New York și retur, compania Turkish Airlines

  -Bagaj de cală de 23 kg

  -Taxe de aeroport

  -Însoțitor român de grup

  Tariful nu include:

  -Taxa de viză (160 de dolari)

  -Asigurare de călătorie și storno

  -Transfer aeroport-hotel-aeroport

  -Intrări la obiective turistice și excursii optionale

  Condiții de călătorie pentru SUA

  În primul rând, aveți nevoie de viză pentru SUA. În al doilea rând, de un test PCR. Deși SUA a anunțat că va recunoaște certificatul de vaccinare din UE, zborul nu este din spațiul schengen și tocmai de aceea ai nevoie de un test PCR tradus în engleză la plecarea din România.  Ai mai jos și textul publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe din România.  Începând cu luna ianuarie 2021, toate persoanele care sosesc în Statele Unite ale Americii pe cale aeriană trebuie să prezinte la îmbarcare un test cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 sau un document care să ateste faptul că persoanele în cauză au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2, fiind în prezent vindecate. Testul pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 trebuie efectuat în decurs de 3 zile înaintea îmbarcării în avion spre Statele Unite ale Americii, fiind acceptate atât testele moleculare, cât și testele antigen, iar documentul care atestă rezultatul negativ al testării poate fi prezentat atât în format tipărit, cât și electronic. Reprezentanții companiilor aeriene nu vor permite îmbarcarea persoanelor care refuză prezentarea documentelor solicitate de autoritățile americane. Informații complete privind restricțiile care au intrat în vigoare în luna ianuarie a.c. sunt disponibile la adresa: https://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0112-negative-covid-19-air-passengers.html  Măsura se aplică tuturor persoanelor cu vârsta de peste 2 ani, inclusiv cetățenilor americani, rezidenților permanenți și cetățenilor aflați în tranzit.

  Statuia Libertății

  Dacă vrei să afli și alte ponturi de călătorie, te aștept pe instagram și facebook.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit