• Camere Live link="camereLive"
 • Delta Dunării, pregătită să-și întâmpine oaspeții de Sărbatorile Pascale

  Jurilovca
  0 Shares

  Destinația turistică Delta Dunării este și anul acesta, în topul preferințelor, atrăgând mii de turiști care aleg să petreacă vacanțele în mijlocul naturii, în una dintre cele mai frumoase Rezervații a Biosferei, anunță Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.Iar în acest moment, gradul de ocupare pentru perioada de Paște este de aproximativ 60% fie că vorbim de case tradiționale, pensiuni și până la hoteluri de 3, 4 și 5 stele.

  Pachetele turistice pentru minivacanța de Paște pornesc de la 1350 lei pentru două persoane și ajung până la 700 euro

  Administratorii de pensiuni și hoteluri au pregătit pe lângă mese festive cu produse tradiționale și activități pentru întreaga familie: plimbări cu barca, cu caiacul, canoea, biciclete, concursuri de tras cu arcul, căutatul ouălor de către copii. La toate astea se adaugă muzica și dansurile tradiționale ale ansamblurilor comunităților din Deltă.Pachetele turistice pentru minivacanța de Paște pornesc de la 1350 lei pentru două persoane și ajung până la 700 euro. Serviciile pot fi achitate si cu ajutorul voucherelor de vacanță.

  Delta Dunării

  Iată câteva locuri unde încă mai puteți găsi camere libere. Selecția a fost făcută de Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

  Pensiunea Perla Sulina vă așteaptă cu o ofertă de 3 nopți cu servicii de demipensiune cu masa festivă inclusă și două excursii de aproximativ 3 ore în Delta Dunării. Restaurantul pensiunii promovează bucătăria de tip „Slow Food”, având la bază alimente tradiţionale şi reţete culinare locale. Tarifele pornesc de la 850 de lei/ persoană.

  Raiul pescarilor, Holbina Trei Bibani de la Dunăvățu de Jos, v-a pregătit mese festive cu produse tradiționale, plimbări pe canale cu bărci cu motoare ecologice, canoe, excursii la Plaja salbatică Perișor, programe personalizate de pescuit în incinta privată.

  Casa Pescarilor din satul Lunca vine cu o ofertă de Paște de 4 nopti de cazare pentru două persoane, la 2500 de lei. Toate mesele sunt incluse, iar platourile cu produse tradiționale vor fi raiul iubitorilor de pește. Oaspeții au acces la bărci cu vâsle, caiace, canoe și biciclete.

  Delta Dunării

  Pentru cei care doriți să evadați în inima Deltei, la Crișan, pe insula Lebada Luxury Resort & SPA, sunteți așteptați la transfer cu ambarcațiuni moderne, din localitatea Murighiol. Odată ajunși la destinație, vă veți întâlni cu luxul din Delta Dunării, beneficiind de cazare și meniu de cinci stele și de multe surprize. Resortul oferă acces la SPA și la piscinele interioare încălzite.

  Hotel Egreta Hidroturism așezată într-o zonă superbă, în Uzlina, vă oferă trei nopți cazare în regim de demipensiune, transfer cu barca la Murighiol pentru slujba de Înviere, plimbare pe canalele Delte, pentru 1100 lei/persoană.

  Hotelul Mon Jardin din Mahmudia își așteaptă oaspeții cu slujba de Înviere la biserica din localitate, mese festive cu produse tradiționale și cu o minunată plimbare de patru ore in Delta Dunării cu cea mai nouă și spectaculoasă navă din Deltă. Tarifele pornesc de la 1439 de lei

  La Pensiunea Sharaiman din Dunăvățu de Jos, timp de 4 zile, aveți posibilitatea de a explora atât zona rurală, cât și sălbăticia Deltei în excursii cu barca pe canalele și lacurile biosferei până la plaja sălbatică Perișor, cu deschidere la Marea Neagră. Oferta include cazare, mic dejun și plimbare cu barca. Prețul este de 1395 lei pentru două persoane.

  La Hotel Wels din Băltenii de Sus, Beştepe, asigură o vacanță de 4*cu o ofertă care cuprinde cină festivă cu mâncăruri tradiționale de Paște, concurs de tir cu arcul cu premii surpriză, ședință de masaj cu role din pietre de jad iar copiii vor căuta ouă și surprize ascunse de iepuraș. Prețurile pornesc de la 1435 de lei.

  La Pensiunea Cuplu Calator din Jurilovca turiștii sunt așteptați cu mese copioase de Paște cu mâncare tradițională și multe surprise, inclusiv pentru prietenii patrupezi. Oferta include și o excursie ghidată la Cetatea Argamum și la Cetatea Enisala, plimbare cu biciclete, caiace, acces la saună, seară cu muzică lipovenească cu Ansamblul lipovenesc din Jurilovca. Costul pentru întreaga ofertă este de 2250 de lei pentru două persoane.

  Orice locație ați alege din Delta Dunării veți avea împlinit cel mai frumos vis de vacanță, în cea mai spectaculoasă, locuită, Rezervație a Biosferei din Europa!

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.