• Camere Live link="camereLive"
 • Haideți să găsim persoana care și-a pierdut verigheta pe plaja din Mamaia

  0 Shares

  Într-o perioadă în care oamenii par că s-au înrăit din ce în ce mai mult și doar încearcă să profite de cei de lângă ei, se mai întâmplă și minuni. O tânără din Cluj  a găsit o verighetă pe plaja din Mamaia și încearcă să dea de urma proprietarului/proprietarei.

  Verigheta găsită

  Turista a lăsat și un mesaj pe mai multe grupuri de facebook în încercarea de a găsi persoana care și-a pierdut verigheta.

  “Am găsit verigheta din fotografie în stațiunea Mamaia, pe plaja imediat următoare pasarelei albe, în dreptul localurilor Melody și Mokai (astăzi Mako), în nisip. Am lăsat fotografie și cu locația. Verigheta a fost găsită în data de 8 august 2021. Îl/O rog pe cel/cea care a pierdut-o să mă contacteze în privat și să îmi scrie ce este inscripționat în interiorul verighetei, ca să mă asigur că identific proprietarul corect. O pot trimite prin curier oriunde în țară.”

  Iată și zona unde a fost găsită verigheta. 

  Plaja din Mamaia unde a fost găsită verigheta

  PS: NU ÎNCERCA SĂ TE DAI PROPRIETARUL/PROPRIETARA VERIGHETEI PENTRU CĂ TÂNĂRA TE VA ÎNTREBA DETALII PE CARE NU LE-A DEZVĂLUIT

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit