• Camere Live link="camereLive"
 • Spectacol auto și restricții în sudul litoralului 

  c
  0 Shares

  Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Asociaţia Club Sportiv AMC RACING, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, va deschide seria competiției automobilistice, în cadrul celei de-a treia ediții organizate la Mangalia, a Campionatului Național de Super Rally 2022 – Powered by Superbet. Prima etapă a campionatului, intitulată „Trofeul Mangalia”, este programată să se desfășoare, în perioada 13-14 mai, pe mai multe artere de circulație din zona Portului Turistic din localitate. La startul competiției, s-au înscris 24 de participanți, atât din România, cât și din Franța și Bulgaria, iar spectacolul automobilistic va fi întregit de apariția în campionat a grupelor monopost și GT, dar și a altor grupe de gen. 

  super rally
  Programul Super Rally

  Prezentarea oficială a echipajelor va avea loc vineri, 13 mai, în Portul Turistic, începând cu orele 18.00, iar seara, de la orele 20:00, publicul este invitat la un concert susținut de artista Mira. Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași locație, sâmbătă, 14 mai, începând cu orele 16:00. Pentru organizarea în bune condiții a acestei manifestări sportive de excepție au fost stabilite de organizatori activități complexe, astfel încât competiția să aibă succesul garantat.

  restrictii circulatie
  Super Rally - restrictii circulatie

  Pe perioada evenimentului sportiv, organizatorii vor restricționa traficul rutier, vineri, 13 mai, de la orele 20:00 și până sâmbătă, 14 mai, orele 21:00. De asemenea, traficul pietonal va fi limitat, sâmbătă, 14 mai, în intervalul orar 07:30 – 20:00, în perimetrul stabilit de autorități. Totodată, drumurile şi căile de acces sunt închise circulaţiei publice şi semnalizate corespunzator prin plăci de avertizare și alte elemente de securitate specifice. Ca și la edițiile anterioare, promotorul Campionatului de Super Rally va fi Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist și totodată campion național la raliuri și viteză în coastă.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit