• Camere Live link="camereLive"
 • Intrăm în linie dreaptă spre festivalul Neversea

  Festivalul Neversea
  0 Shares

  Neversea este acea poveste fermecătoare de la malul mării, cu apusuri și răsărituri pe plajă, cu o mulțime de oameni fericiți și bucuroși să vadă și să asculte artiști și DJ-i de renume naționali sau internaționali. Este acea experiență pe care o trăiești cu picioarele în nisip, cu marea lângă tine și oamenii tăi dragi. Este locul în care descoperi lumi și oameni noi, în care se perindă personaje fantastice, venite din mări adânci sau universuri îndepărtate, acrobați și dansatori care animă oaza de libertate în călătorii muzicale unice.

  Steve Aoki
  Steve Aoki la Neversea

  Neversea este cel mai mare festival de muzică de la Marea Neagră și cel mai mare de pe o plajă din Europa. În 2019, peste 240.000 de participanți din întreaga lume s-au întâlnit, timp de 4 zile și 4 nopți, pe The Island of Dreams. Oamenii s-au bucurat și de activitățile deosebite din festival și de activările interactive ale partenerilor, de la cele mai noi tehnologii, gadget-uri, VR-uri și camere foto, la mișcare fizică și competiții diverse. Festivalul a cuprins o mulțime de zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje cât mai îndrăznețe, vibrante și pline de culoare.

  Neversea își redeschide porțile pentru zeci de mii de călători din întreaga lume, între 7 și 10 iulie

  Pentru 4 zile și 4 nopți, timpul se va opri în loc pe plaja Neversea și nu își va pune amprenta asupra vieții. Alan Walker, Alesso, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Parov Stelar, Quintino, Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU sunt primii artiști care îi vor ghida pe visătorii din fața scenei principale în călătorii muzicale unice.  Fiecare scenă are propriul concept și o poveste în ritmuri vibrante de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass sau liquid.

  Scena Temple va fi vizitată de artiști internaționali de top, care vin pentru prima oară pe The Island of Dreams. Superstarul techno Paul Kalkbrenner este o premieră în această vară la malul Mării Negre. Fanii vor putea asculta pentru prima oară live imnul ,,Sky and Sand”, sub cerul liber, cu marea alături și cu picioarele în nisip.

  ,,Sky and Sand” face parte din albumul Berlin Calling, care este coloana sonoră a filmului cu același nume, Berlin Calling. Paul Kalkbrenner a jucat rolul principal, al unui DJ – geniu al muzicii techno, autentic și plin de creativitate. Personajul se luptă cu dependența de substanțe și este internat într-o clinică de recuperare. Muzica nu îl părăsește niciodată și în timp ce duce această luptă, care uneori îi scapă de sub control, artistul reușește să creeze un nou album inspirațional. Berlin Calling conține piese fascinante precum Aaron, Azure, Square 1 sau Gebrunn Gebrunn pe care artistul german le mixează și acum live cu o energie debordantă și mult entuziasm.  În pandemie, Paul Kalkbrenner a creat și a lansat melodii noi cu sound-uri unice, ieșite din comun, pline de vibrație, emoție și profunzime. Single-ul Parachute este o poveste de dragoste, de încredere și susținere, o piesă luminoasă și pozitivă cu un sound fresh de soft techno, care a avut un impact puternic într-o lume măcinată de boală, suferință și întuneric în era COVID-19.

  Graf Zahl și Si Soy Fuego sunt alte două producții de succes din pandemie, care au strâns milioane de vizualizări și ascultări în întreaga lume. Paul Kalkbrenner s-a ocupat și de remixuri intense pentru piese precum Techno Monkey a Siminei Grigoriu sau Invisible de la NTO.Producțiile sale fabuloase îi vor purta pe fanii de la scena Temple în călătorii muzicale unice live. Aceeași scenă o va găzdui în premieră și pe Amelie Lens.

  Amelie Lens
  Amelie Lens

  Artista din Belgia aduce ritmurile sale unice de hard techno pe plaja Neversea în această vară. Cu două albume la activ, Fabric presents Amelie Lens și Higher Ep, piese și seturi hipnotizante, Amelie Lens îi va fascina pe visătorii din Templu. Pe 9 mai a lansat single-ul All of You, ce conține amprenta sa unică de techno, dar și inserturi vocale proprii.

  Arapu, Cezar B2B Prâslea, Jamie Jones, Mahony, Milo Spykers, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Richy Ahmed, Sit și Sublee b2b CAP completează line-up-ul pentru scena Temple. Nume noi vor fi dezvăluite cât de curând. Scena The Ark, de la care răsună muzica rap, hip-hop, trap, dubstep, drum & bass și liquid, găzduiește de asemenea premiere pentru festival, precum și artiști ce revin cu plăcere pe The Island of Dreams.

  Azteca, BBNO$, Connect-R & Johnny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, Dirtyhponics, Dub FX & Woodnote, El Nino, Krewella, Macanache, Malaa, Nane, Netsky, Rava și Zeds Dead sunt cei anunțați până acum pentru această scenă.

  Peste 150 de artiști naționali și internaționali îi vor energiza în această vară pe fanii festivalului Neversea. Organizatorii promit o ediție memorabilă, la care sunt așteptați peste 250.000 de participanți în cele 4 zile și 4 nopți de distracție și evadare pe The Island of Dreams.

  Cei care nu și-au asigurat încă intrarea la cea mai frumoasă experiență a verii de la malul mării o pot face acum pe https://neversea.com/tickets/. Fanii pot alege bilete de o zi sau abonamente pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de festival.

  Prețurile biletelor de o zi pornesc de la 37 euro + taxe pentru General Access și urcă până la 104 euro + taxe pentru VIP.  Abonamentele General Access costă 134 euro + taxe, cele General Access Risk-Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe.

  În premieră, organizatorii Neversea au pus la dispoziție în acest an și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone.

  Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023.

  Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe neversea.com.

   

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.