• Camere Live link="camereLive"
  • Iată cât costă în zona VIP la Neversea

    Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America! Neversea Constanta Litoral Petrecere Festival Muzica Distractie Plaja Romania Europa
    0 Shares

    Mai sunt doar câteva zile până la cea de-a patra ediție Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Organizatorii vin acum cu vești despre accesul în festival și sistemul de plată și le recomandă fanilor să aleagă opțiunea de Check-in și Top-up online pentru a se bucura de acces mai rapid pe The Island of Dreams. Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate.

    Procedura de check in

    Cei care au achiziționat mai multe bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (pdf) ajunge în posesia noului destinatar. După realizarea cu succes a Check-in-ului online, participanții au posibilitatea să-și creeze propria Pușculită de Festival. Astfel, fiecare participant își poate pune bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct din aplicația mobilă Neversea.

    Informații pentru cei care vin alături de minori

    Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă biletul de acces și actul de identitate, și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat de pe parental-consent-ro NVS.docx, iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

    Program pentru ridicarea brățărilor

    Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access își pot ridica brățările de la festival, cu o zi înainte, pe 6 iulie, între 14:00 și 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între 14:00 și 05:00. Cei care au abonamente VIP își pot ridica brățările de la de la festival, cu o zi înainte,  pe 6 iulie, între 14:00 și 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între 14:00 și 05:00.

    Cu ce ai voie să intri la festival

    În acest an, spațiile de depozitare pentru participanți vor fi poziționate înainte de poarta de acces, la cortul destinat pentru Lockers, pus la dispoziție tot împreună cu partenerul Raiffeisen Bank. Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excepție cremă de plajă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obicete care pot răni.

     Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

    Să ajungem și la bani! Iată prețurile din zona VIP

    Cei de la Fratelli au făcut publice în această după amiază și prețurile pe care le vor avea în zona VIP pe care o gestionează. În lista publicată sunt trecute consumațiile obligatorii minime în funcție de tipul de masă rezervată. Cea mai ieftină începe de la  250 de euro, iar cei care vor să dețină masă tip SUNKISSED vor plăti de la 2000 de euro. Tarifele sunt valabile pentru o singură noapte de festival. 

    Fratelli
    Prețuri zona VIP Fratelli, Neversea

    Ce faci dacă rămâi cu bani după Neversea

    Dacă sunt doi, trei lei probabil că vei renunța la ei! Dar iată procedura pentru cei care vor să-și recupereze banii încărcați pe brățări. 

    Sistemul de plată de la Neversea este oferit prin sprijinul Băncii Raiffeisen și este integrat cu sistemul de acces, care aduce mai multă siguranță și facilitate participanților. Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 65.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 25 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

    Cei care doresc să își recupereze numerar banii de pe brățară o pot face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival sau la punctul din afara festivalului pâna luni, 11 iulie, ora 18:00, pentru tranzacții cash. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite în cuantumul sumei încărcate online. Pentru refund online, fanii trebuie să completeze formularul de retur, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 15 iulie, ora 23:59.

    Neversea estel cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Cea de-a patra ediție are loc între 7 și 10 iulie în Constanța.

    Avatar
    Adrian Gorpin

    Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit