• Camere Live link="camereLive"
 • 85 de mii de români și străini în prima seară de UNTOLD

  Untold
  0 Shares

  Universul magic UNTOLD și-a deschis porțile pentru un nou capitol, al șaptelea din povestea trăită, în prima zi de festival, de peste 85.000 de participanți veniți din toată lumea. Cluj-Arena a fost locul care a oferit câteva dintre premierele pregătite de creatorii UNTOLD.  Noi eram încă pe drum spre Cluj când rețelele de socializare au explodat cu postări de la festivitatea de deschidere.

  "Mi-am dorit atât de mult să ajung aici! Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prieten David Guetta și am fost uluit"

  Danezul MORTEN, care a marcat cea mai puternică nouă intrare în DJ Mag. Top 100, direct pe locul 39, a electrizat atmosfera din mainstage-ul UNTOLD cu sound-ul Future Rave. ,,Mi-am dorit atât de mult să ajung aici! Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prieten David Guetta și am fost uluit. Acum sunt aici, parte din această poveste extraordinară! UNTOLD pe locul cinci în lume? Sunteți siguri? E în primele trei festivaluri din lume!”, a declarat MORTEN. DJ set-ul danezului, un artist care a pus bazele unui nou gen în muzica  electronică, FUTURE RAVE, a entuziasmat zecile de mii de fani ai festivalului UNTOLD. De la versiunea remix pentru clasicul ,,Titanium” până la succesele lansate alături de partenerul său, David Guetta, ,,Impossible”, ,,Kill Me Slow”, ,,Never Be Alone”, ,,Permanence” sau ,,Make It To Heaven”, fiecare moment din live-ul lui MORTEN a fost energie pură. DJ-ul a ieșit în mijlocul fanilor UNTOLD, a dansat alături de aceștia și și-a încheiat momentul de pe mainstage mulțumindu-le fanilor pentru susținere și pentru energia frumoasă.

  ,,UNTOLD, anul viitor voi cere 30 de torturi pentru că 10 nu sunt suficiente!”

  Steve Aoki, aflat în top 10 cei mai mari DJ-i ai lumii, conform DJ Mag Top 100, a pregătit un set special, realizat în exclusivitate pentru fanii festivalului UNTOLD, în care a prezentat și o premieră, ,,The Whistle”, viitorul său single, piesă la care a lucrat cu Timmy Trumpet. ,,Sunt extrem de atașat de acest festival, m-a ajutat enorm în cariera mea. M-a ajutatsă cresc ca artist, iar pentru acest lucru, vă mulțumesc!”, a spus Aoki, care a creat și un Yat, un șir de unul până la cinci emoji-uri, care poate fi folosit ca nume de utilizator digital, pentru festivalul UNTOLD: Contele Dracula, un vrăjitor, o notă muzicală și un alchimist.

  scena Untold
  Scena Untold

  Cum am simțit noi prima seară la UNTOLD

  Deși obosiți după aproape zece ore de condus de la Constanța la Cluj, nu am vrut să ratăm revederea cu prietenii din toată țara. Cel puțin pentru mine, UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică. Este  o ocazie de a mă reîntâlni cu prietenii/colegii de serviciu, de a cunoaște oameni noi, de a mă bucura de momente care se transformă în amintiri frumoase. Dar este și o ocazie de a revedea Clujul, acel oraș la care noi, constănțenii, ne raportăm atunci când ne gândim la viitorul urbei de la malul mării. Vă las aici mesajul primarului din Cluj pentru cei care i-au „invadat” urbea. Sper să fie un exemplu de urmat și la Constanța. 

  Emil Boc
  Mesajul primarului Emil Boc

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit