• Camere Live link="camereLive"
 • Pont: pachet cazare în Mamaia și distracție pe mare

  Hotel Oxford
  0 Shares

  Rezervi pachetul cu două nopți de cazare și mic dejun inclus pentru două persoane la un preț special în luna August și ai acces gratuit la una dintre petrecerile organizate la bordul Alezzi Yacht. Așa sună oferta lansată de hotelul Oxford din Mamaia, valabilă chiar de astăzi

  Informații despre vestitele petreceri de pe Alezzi Yacht am tot publicat, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să te pregătești de cel puțin două zile spectaculoase pe litoral.

  Petrecerile de Ziua Marinei pornesc de vineri, la bordul Alezzi Yacht

  PEPE încinge atmosfera pe Alezzi Yacht cu ritmul fierbinte al muzicii sale, vineri 12 august, alături de DJ MENTOL. Cele mai wow remixuri se vor auzi sâmbătă, 13 august, când Dirty Nano urcă la bord, iar în aceeași seară   CARMEN CHINDRIȘ & TARAFUL RUTENILOR încing o petrecere de zile mari. Duminică 14 august sunt invitați STEFF DA CAMPO și ELLIE WHITE zbori…over the rainbow, so, high.

  Alezzi Yacht
  Alezzi Yacht

  Luni 15 august, urăm direct de pe mare, “𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒊 𝒂𝒏𝒊” Marinei Române, alături de Adrian Saguna și tot așa! Și când spunem “tot așa” spunem “tot așa până la sfârșitul sezonului”! Pe Alezzi Yacht nu poate ține vara pasul cu evenimentele, concertele, surprizele și petrecerile organizate de echipa care se ocupă de clubul plutitor de  pe litoralul românesc.

  Alezzi Yacht
  Alezzi Yacht

  Pe 19 august, ambarcațiunea va sparge cât mai multe ”𝑽𝒂𝒍𝒖𝒓𝒊”  alături de cei de la 3 SUD EST,  iar ADRIAN FUNK, PASCAL JUNIOR și CRISTINA VASIU  se întrec și în ultima lună de vară în a-ți oferi senzații tari și momente de neuitat.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.