• Camere Live link="camereLive"
 • Loredana, Andra, Lupii lui Calancea, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, de vineri, în zona plajei Modern

  0 Shares

  Primul weekend de septembrie (2-4) va transforma parcarea din dreptul plajei Modern într-o zonă specifică de festival. Sunt invitați zeci de artiști care vor urca pe scenă începând cu ora 17.00 Organizatorul festivalului “Constanța Petrece” este Primăria Municipiului Constanța, iar programul este următorul:

  .

  Vineri, 2 septembrie

   

  Lupii lui Calancea, Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Bogdan Simion&Lăutarii de Mătase

   

  Sâmbătă, 3 septembrie

   

  Loredana, Taraful Rutenilor, Marius Mihalache& Band și Raluca &Proiectul Balcanik

   

  Duminică, 4 septembrie

   

   Andra, Damian Drăghici și Ionuț Galani.

  Și, pentru că atunci când zici Dobrogea, zici automat multiculturalitate, tradiție și istorie, comunităţile etnice prezenta dansuri și obiceiuri specifice. Sunt invitate ansamblurile Elpis, Iholu, Brâulețul, Plai de Dor, Izvorașul Dobrogean, Luminițe Dobrogene, Armâna mea, Flori Dobrogene, Galuboe More, Nairi, Can Renkler, Fidanlar, Mirela Pană și Cabaret Unique. Invitați speciali vor fi Mircea Dinescu și Hari Gromoșteanu, iar prezentatorul evenimentului este Ionuț Dulgheriu. Constănțenii și turiștii  prezenți la eveniment vor avea la dispoziție și o  zonă de mâncare, asigurată de opt  food truck-uri. În plus, vor fi prezenți vestiții bucătari de la “Frăția ceaunelor”, care  vor găti bucate tradiționale.

  Accesul publicului este liber.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.