• Camere Live link="camereLive"
 • Sper că stați așezați! Au apărut primele tarife senzaționale pentru cazarea la Untold 2023  

  0 Shares

  Nu mai este o necunoscută faptul că Untold 2023 se va organiza între 3 și 6 august. La fel cum nu este nicio supriza că în perioada Untold, tarifele pentru cazare în Cluj devin cel puțin de două ori mai scumpe decât la cel mai luxos hotel de pe litoralul românesc. Nu am vrut să compar cu alte zone din lume pentru că luna august este considerată cea mai piperată și la noi la malul mării. 

  De ce nu vă recomand să vă luați imediat cazare

  Prima reacție a pieței cazărilor din Cluj nu s-a lăsat prea mult așteptată. Un apartament central, cu două dormitoare (cu alte cuvinte poți împărți la patru cheltuiala) este scos la închiriat cu o medie de 17.000 de lei pentru perioada Untold 2023. 

  Nu sunt eu în măsură să spun dacă este mult sau puțin! Joaca unora pe booking este destul de simplă- dacă ai prins, bine, dacă nu, oricum nu o să rămână gol în perioada Untold 2023. Tocmai de aceea sunt și aceste tarife. 

  Pe de altă parte, din experiența de anul trecut, pachetul VIP la Untold, scos la vânzare chiar de organizatori,  a costat 17.000 de lei și avea incluse următoarele facilități- cazare la cinci stele (la 5 metri de stadion), două abonamente VIP, acces la petreceri cu circuit închis, servicii de masaj/cosmetică, dar și alte beneficii. Puneți voi în balanță și vedeți dacă nu cumva merită să mai așteptați puțin.

  Și mai este un aspect! În cazul în care găsiți cazări la prețuri decente, să vă asigurați că puteți deja să achitați, iar scrisul cel mic din condiții să nu spună că rezervarea poate fi anulată oricând de proprietar deși a fost plătită cu 11 luni înainte. 

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit