• Camere Live link="camereLive"
 • UNTOLD, noul sinonim pentru fericire

  UNTOLD 2023
  0 Shares

  Cea de-a opta ediție a festivalului nu ar fi fost una legendară fără unul dintre cei mai iubiți DJ, care a fost aici de la prima ediție în 2015, este vorba de Armin van Buuren, unul dintre cei mai așteptați DJ din povestea UNTOLD.

   

  Armin a revenit acasă, unde a fost așteptat de zeci de mii de fani care i-au fost alături până la rasăritul soarelui. Timp de 5 ore fanii UNTOLD au avut parte de un set live spectaculos. Sam Martin, câștigător al unui premiu Grammy a fost una dintre surprizele pregătite de Armin pentru fanii festivalului. Artistul de origine americană a interpretat live “My Wild Wild Son”, “Miles Away” și “Mask”. O voce perfectă, venită dintr-o altă lume, un DJ care se reinventează de fiecare dată, au fost ingredientele perfecte pentru o călătorie prin lumea sound-ului electronic. Olandezul, care pentru pentru 21 de ani la rând s-a aflat în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului UNTOLD, cărora a încercat să le ofere momente în premieră. Acest lucru a fost valabil și pentru ultima seară a festivalului UNTOLD.

  UNTOLD 2023
  UNTOLD 2023

  Ultima seară a festivalului UNTOLD a fost dedicată celor mai mari nume din industria muzicii electronice. Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, creatorul stilului FUTURE RAVE, francezul David Guetta careși-a uimit fanii, veniți din peste 100 de țări ale lumii cu un show incredibil, plin de emoție, pe parcursul căruia și-a declarat recunoștința pentru momentul pe care-l trăiește pe mainstage-ul festivalului UNTOLD

   

   “Este incredibil! Am fost aici de la prima ediție, am fost impresionat, dar astăzi trăiesc această frumoasă nebunie alături de voi! UNTOLD a crescut atât de mult. Vă iubesc, vă apreciez și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături în această seară.”, a declarat Guetta, vizibil emoționat.

   

  Timp de 60 de minute, zecile de mii de fani de pe Cluj-Arena au fost într-un carusel de sound-uri, de la producții clasice (“Love Is Gone”, “I Got A Feeling”, “Titanium”) până la cele mai noi piese lansate cu proiectul FUTURE RAVE, “Something To Hold On To”, “Lost in The Rhythm””, “Permanence” sau “You Can’t Change Me” au generat euforie totală și au transmis dragostea francezului pentru muzică și pentru fanii UNTOLD.

   

  Unul dintre DJ care a făcut parte din lineup-ul ultimei zile, Fedde Le Grand a venit la UNTOLD împreună cu soția sa. Olandezul a făcut o mărturisire emoționantă: “De fiecare dată când vin la UNTOLD, mă bucur de această conexiune unică. Acest lucru face ca festivalul să fie unul extraordinar.”

   

  Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului UNTOLD au fost extraordinare pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist ajuns pe mainstage. A fost un UNTOLD ca niciun altul de până acum.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit