• Camere Live link="camereLive"
 • UNTOLD, Martin Garrix, 110 mii de oameni, o mare familie

  UNTOLD 2023
  0 Shares

  O mare familie cu peste 110 mii de suflete! Participanți care au cântat, dansat și distrat până la răsăritul soarelui! Așa poate fi descrisă cea de a treia zi (sau noapte) a festivalului UNTOLD. 

  UNTOLD 2023
  UNTOLD 2023

  Mainstage-ul UNTOLD și-a deschis porțile pentru cea de-a treia zi de festival, pentru  live act-uri în premieră dar și pentru DJ set-uri în exclusivitate.
  DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, a generat o euforie uriașă pe Cluj-Arena. Set￾ul live al olandezului a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu versiuni remix, realizate special pentru show-ul de le UNTOLD, sau cu producții noi lansate, Garrix le-a  mulțumit fanilor din România. Cu o pasiunea extraordinară pentru muzică și recunoștință  pentru fanii care-i sunt alături de fiecare dată, Garrix a electrizat atmosfera din mainstage-ul  UNTOLD. Cu un set în care a inclus “In The Name Of Love”, „Higher Ground”, „Animals”, „Huricane” sau imnul de festival „High On Life”, Garrix a generat un spectacol vizual total.
  A fost un moment care a transformat Cluj Arena într-un univers unic, universul UNTOLD – The World Capital of Night and Magic!

  UNTOLD 2023
  UNTOLD 2023

  UNTOLD e mai mult decât un festival muzical, e și dragoste

  Energia frumoasă a  olandezului, atmosfera ireală de pe Cluj-Arena, publicul în extaz sau toate aceste detalii la un loc au fost ideale pentru o cerere în căsătorie, chiar în fața mainstage-ului de festival. Ea a spus “Da!”, iar momentul a fost aplaudat de fanii care se aflau lângă acest cuplu.
  Cu un palmares impresionant, artistul din spatele succesului “Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify, French Montana aka Frenchy aka Macaroni with the cheese aka Frenchington a urcat pentru prima dată pe mainstage-ul festivalului UNTOLD pentru un show live plin de energie, în care toată lumea aflată pe Cluj-Arena a cântat și a dansat. Rapper-ul american și echipa sa au fost impresionați de publicul pe care l￾au descoperit în România. Zecile de mii de fani de la mainstage au cântat la unison cele mai cunoscute piese ale lui French Montana, care a invitat pe scenă doua fete din public pentru o sesiune de twerk.
  Alături de un DJ și un MC, French Montana a reușit să facă o arenă să danseze la
  unison. “Ați creat o atmosferă magică!”, a spus Montana, care la finalul show-ului live le-a mulțumit fanilor UNTOLD.

  UNTOLD 2023
  UNTOLD 2023

  Doi dintre cei mai mari DJ ai lumii, francezul David Guetta și Armin van Buuren sunt headlinerii zilei de duminică. În această seară, mainstage-ul UNTOLD va fi deschis de Almud,  urmat de Vama, FERG, Years & Years, Fedde Le Grand.

   

  Accesul în festival se face începând cu ora 16:00. 

   

  Fanii UNTOLD se pot înregistra pentru ediția 2024 a festivalului accesând:
  https://untold.com/register.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit