• Camere Live link="camereLive"
 • Gourmet Cinema: film de colecție urmat de o cină inspirată chiar din proiecție.

  𝗟𝗮 𝗛𝘂𝗲𝗹𝗹𝗮, 𝗧𝗵𝗲 𝗦𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗼𝗳 𝗮 𝗕𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗕𝗮𝗿 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗼
  0 Shares

  În cazul în care nu ați aflat deja, între 17 și  20 august 2023, Constanța va fi gazda unei noi ediții SUNSCREEN Film & Arts Festival, creat de echipa care organizează, de 22 de ani, festivalul TIFF din Cluj. Funkytravel.ro este partener media al festivalului și încearcă să vă atragă atenția asupra unor proiecții ieșite din comun.

  Gourmet Cinema- vineri 18 august, ora 19.00, la Irish Pub Constanța

  Din capul locului, vă atrag atenția că locurile sunt limitate. Dacă nu greșesc, este pentru prima dată când se organizează o astfel de cină în orașul de la malul mării. Cei care vor achiziționa bilete vor urmări “La Huella, povestea unui bar pe plajă (La Huella, The Story of a Beach Bar Resto”, în  regia lui  Alessio Rigo de Righi, Argentina, 2022, 70’). În urmă cu douăzeci de ani, trei prieteni au acceptat o provocare: să construiască pe plaja unui mic sat uruguayan un restaurant aidoma celor care existau în anii ’50 – simple și oneste. Un loc pe malul Oceanului Atlantic, unde se împletesc povești despre Argentina, Uruguay, bibani, pescari și vinuri bune. La Huella, povestea unui bar pe plajă surprinde perfect această atmosferă de la capătul lumii.

  Gourmet Cinema- vineri 18 august, ora 19.00, la Irish Pub Constanța
  Gourmet Cinema- vineri 18 august, ora 19.00, la Irish Pub Constanța

  La finalul proiecției, chef Sergiu Masli, cel care face magie în bucătăria Irish Pub, va intra în rol. Participanții vor fi serviți cu preparate ca un aftertaste al filmului, tocmai pentru a fi transportați, cu ajutorul simțurilor, în cealaltă parte a lumii.

  Chef Sergiu Masli, cel care face magie în bucătăria Irish Pub
  Chef Sergiu Masli, cel care face magie în bucătăria Irish Pub

  Gourmet Cinema este un eveniment Sunscreen Film & Arts Festival organizat cu spirjinul Irish Pub, Litoralulromanesc.ro și Caii de la Letea. Noutăți despre eveniment se pot afla de AICI.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Fii FUNKY💃🏼! Abonează-te la Newsletter

  Fii primul care află cele mai apreciate ponturi de cazare , cele mai vânate coduri de reducere pentru vacanțe și cele mai noi informații verificate despre turism. 

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!