• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cum poți obține cel mai mic preț pentru Neversea 2023

  Neversea
  0 Shares

  A cincea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa vine cu un concept nou și un milion de motive să iubești vara anului viitor. Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. Timp de 4 zile și 4 nopți, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea, unde vor trăi experiențe unice pe care și le vor aminti toată viața.

  Anunț Neversea

  Iată cum rezervi cel mai mic tarif pentru un abonament Neversea 2023

  Cei care doresc să își asigure acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicația Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-și rezerva abonamentul la prețul de doar 1 euro. După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti prețul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preț special, după cum urmează:

  General Access Basic: 79 euro + taxe

  General Access Risk Free: 99 euro + taxe

  VIP: 209 euro + taxe

  Prin accesarea campaniei speciale de rezervare a abonamentului cu 1 euro, în perioada 27 octombrie – 21 noiembrie 2022, fanii sunt de acord cu regulamentul campaniei disponibil în aplicația Extasy sau pe extasy.com.  Cei care își rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa support@extasy.com până pe 21 noiembrie 2022.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.