• Camere Live link="camereLive"
 • A început numărătoarea inversă! Magia Târgului de Crăciun vine în inima Constanței

  Târgul de Crăciun
  0 Shares

  Sărbătorile de iarnă vor transforma Parcul Oleg Danovski în cel mai spectaculos parc tematic de Crăciun organizat la Constanța, susțin cei care se ocupă de amenajare. Din 30 noiembrie, constănțenii vor avea un loc de poveste care aduce magia tradiționalului Tîrg de Crăciun în orașul de la malul mării. Sunetul cald al colindelor de Crăciun și clinchetul vesel al clopoțelor vor răsuna pe aleile cu luminițe strălucitoare. Iar aroma dulciurilor și mireasma de scorțișoară a vinului fiert vor cuprinde atmosfera veselă a serilor de decembrie.

  Copiii sunt așteptați chiar de Moș Crăciun, cu propria sa casă, unde toți vizitatorii vor avea ocazia unei ședințe foto într-un decor de basm. Delicioasele prăjituri de Crăciun și produsele tradiționale se vor împleti cu distracția nenumăratelor activități pregătite în atelierele tematice, caruselul și  trenulețele pentru cei mici.Atmosfera de Crăciun va fi întreținută de grupurile de colindători, tradiționalele urări ale Sărbătorilor de iarnă urmând să răsune în cadrul concertelor zilnice, timp de două ore. Iar spectacolele de lumini vor completa imaginea feerică a tărâmului magic din Parcul Oleg Danovski. 

  Reprezentanții minorităților din Constanța vor cuceri inima vizitatorilor cu spectacole speciale

  Ansamblurile vor concerta în serile de weekend. Standurile cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi și bogata ofertă culinară tradițională vor completa ambianța de vis din inima Constanței. Programul se întinde între orele 16.00 și 23.00, de miercuri până vineri, în weekend porțile Târgului de Crăciun deschizându-se cu patru ore mai devreme, de la ora 12.00. Ultima zi în care ne vom bucura împreună de magia Crăciunului la Constanța este chiar 25 decembrie, când toți copiii, mari și mici trebuie să meargă acasă și să-l aștepte cuminți pe Moșul cel Bun.

  Toate amănuntele și noutățile le aflați de pe pagina oficială de Facebook, Târg de Crăciun Constanța 2022. 

  Cei care își doresc să facă parte din povestea de Crăciun de la malul mării pot contacta organizatorii la adresa de email la targuldecraciunconstanta@gmail.com.

  Organizatorii îi așteaptă cu brațele deschise pe toți producătorii local de artizanat cu tematica Sărbătorilor de iarnă.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.