• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cum poți obține o călătorie gratis la Hong Kong 

  Hong Kong
  0 Shares

  O jumătate de milion de bilete de avion sunt puse la bătaie în campania „Hello Hong Kong”, menită să atragă din nou turiștii în orașul care a aplicat unele dintre cele mai drastice măsuri anticovid. În timp ce granițele Hong Kong-ului s-au redeschis la mijlocul lunii ianuarie, revenirea sosirilor de turiști a fost lentă. Abia în decembrie 2022, Hong Kong a încetat distanțarea socială, nu a mai solicitat dovada obligatorie a vaccinării, a ridicat restricțiile de călătorie, iar obligativitatea purtării măștii de protecție a fost ridicată la începutul lunii martie 2023.

  Bilete gratis de avion, festivaluri și reduceri la cazare și transport

  Într-o conferință de presă, John Lee, directorul executiv al Consiliului pentru Turism din Hong Kong a anunțat că se va declanșa cea mai mare campanie de atragere de turiști din lume. 500.000 de bilete de avion dus-întors vor fi puse în joc, iar pe tot parcursul anului, vor avea loc evenimente și festivaluri – precum Art Basel și Festivalul Dragon Boat. Turiștii vor beneficia de reduceri la restaurante, baruri, cazare și transport.

  Cum poți obține un bilet de avion gratuit către Hong Kong?

  Cathay Pacific, HK Express, Greater Bay Airlines și Hong Kong Airlines sunt companiile aeriene care participă la campania programată să se desfoaie pe parcursul a șase luni, cu biletele eliberate în etape. Prima fază s-a lansat deja pe 1 martie și este deschisă rezidenților din Asia de Sud Est.

  Campania acoperă tarifele aeriene pentru zborurile dus-întors de la clasa economică. Este important să rețineți că, dacă câștigați, va trebui să plătiți în continuare orice suprataxă și taxele aferente.

  Înscrierile se fac AICI.

  Ce conțin pachetele de reduceri

  Turiștii care sosesc în Hong Kong vor primi un pachet de bun venit atunci când aterizează pe aeroport.  Sunt pregătite cel puțin un milion de vouchere „Hong Kong Goodies” în valoare de peste 100 USD fiecare. Vă puteți ridica pachetul de bun venit cu vouchere de la birourile de informații turistice din terminalul sosiri al aeroportului din Hong Kong, precum și de la birourile pentru vizitatori din Gara de mare viteză West Kowloon, debarcaderul de feriboturi Tsim Sha Tsui Star și Hong Kong-Zhuhai. – Podul Macao.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit