• Camere Live link="camereLive"
 • Recomandare: „Pirouette Ballet Academy” – spectacole coregrafice în Piața Ovidiu

  Constanta
  0 Shares

  Constanța va fi, timp de 10 zile, gazda evenimentului „Pirouette Ballet Academy”, care se adresează atât constănțenilor cât și turiștilor aflați pe litoral.Prestațiile artistice vor fi susținute de 24 de balerini cu experiență și dansatori profesioniști, coregrafia fiind asigurată de Petronela Iordache, prim-solist la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța.

  Accesul publicului este gratuit

  Repertoriul celor 10 spectacole va cuprinde în special valsuri vieneze și tangouri argentiniene, dar, pentru o diversitate cât mai mare a actului coregrafic, vor face parte din program și melodii din repertoriul clasic internațional (bolero, flamenco, latino).

  Pirouette Ballet Academy
  Pirouette Ballet Academy

  „Începem acest proiect cu încrederea că vom oferi constănțenilor și turiștilor clipe frumoase, de care să-și amintească peste ani. Vă invităm să dansăm împreună, să veniți la spectacole, indiferent de vârstă. La finalul spectacolelor, ne va face o plăcere deosebită să stăm de vorbă cu voi, spectatorii – copii, tineri, adulți, despre ce înseamnă frumoasa artă a baletului, despre ce înseamnă dansul în general”, a declarat Petronela Iordache, manager de proiect.

  Proiectul, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Iordache Olimpiada – Petronela P.F.A., presupune organizarea a 10 spectacole coregrafice, în perioada 4 – 13 august 2023, între orele 20:30 – 21:30, în Piața Ovidiu, pe platoul din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Valoare totală a proiectului este de 222.500 lei.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.