• Camere Live link="camereLive"
 • Soluții de transport pentru Black Sea Air Show 

  Constanța Black Sea Air Show
  0 Shares

  Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events,  cu sprijinul Forţelor Aeriene RomâneBaza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu informează publicul cu privire la opțiunile de transport pe ruta Constanța – Aeroport și retur în ziua de 5 august 2023, în vederea participării la Constanța Black Sea Air Show, ediția a – II-a.

  Constanța Black Sea Air Show
  Constanța Black Sea Air Show

  Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis începând cu ora 09:30

  Se asigură opțiuni de transport pe ruta Constanța – Aeroport și retur, la fiecare 30 de minute, întreaga zi, de către operatorul de transport TranSEvren. Prețul unui bilet este de 13 lei/sens, cu următoarele stații: Constanța – Parc, Constanța – Kaufland, Constanța –  Casa de Cultură, Constanța – Șaguna, Constanța – Trocadero, Constanța – Școala Spectrum, Constanța –  Dacia, Constanța – Tomis III, Constanța – Boema, Constanța – Scapino, Tomis Plus, Ovidiu – Profi, Ovidiu – Celsy, Mihail Kogălniceanu – Kartali, Mihail Kogălniceanu – IAS, Aeroport. Pentru mai multe detalii rugăm  publicul să acceseze https://transevren.ro/contact/ .

  Mistral Tours & Events asigură transport pentru public astfel:

  – 1 microbuz pus la dispoziție;

  – plecări dimineața la orele 08:30, 09:30 și 10:30;

  – retur seara, la orele 17:00, 17:30, 18:00 și 18:30;

  – pret bilet 15 lei/persoană/sens;

  – plecare din zona Rompetrol bvd. Tomis, la intersecția cu bvd. Aurel Vlaicu (vaporaș), în față showroom Alicante;

  – debarcare la retur în stație la China Mall Brotăcei;

  – pentru înscrieri, îî rugăm pe cei interesați să trimită mesaj la numărul de telefon +40728 281 679, cu menționarea orei la care doriți să călătoriți;

  – număr maxim de persoane pe sens, 20 locuri.

  Parcarea este asigurată gratuit, dar în limita locurilor disponibile

  Pentru participanții care sosesc la Constanța Black Sea Air Show cu autoturismul propriu, parcarea este asigurată gratuit. Pentru a vizualiza zona amenajată parcării și căile de acces, click pe harta de mai jos. 
  Constanța Black Sea Air Show
  Constanța Black Sea Air Show

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.