• Camere Live link="camereLive"
 • „Vrem o țară ca afară! Asta rămâne când pleacă toți.”

  plaja Eforie
  0 Shares

  „Vrem o țara ca afara! Asta ramane dupa ce pleaca toti turistii . Mormane de gunoaie lasate pe plaja la intamplare. Plaja este a doua noastra casa si astazi a fost ziua in care am ecologizat o mare parte din ea. Speram ca turistii sa fie mai responsabili si pe viitor sa avem o plaja mai curata.”

  Acesta este mesajul transmis de salvamarii din Eforie la finalul unei acțiuni de ecologizare a plajei. Deși nu este obligația salvatorilor de a aduna deșeurile aruncate pe plajă de turiști, salvamarii de pe întreg litoralul organizează astfel de acțiuni tocmai pentru a atrage atenția asupra faptului că plaja nu este un COȘ DE GUNOI. 

  salvamari Eforie Nord
  Mesajul salvamarilor din Eforie

  Dacă te uiți cu atenție la fotografiile postate de salvamari, grămadă de deșeuri este plină de sticle goale de bere, pet-uri, mase plastice și cutii de aluminiu. Deșeuri care nu sunt aduse de vânt pe plajă, ci lăsate, cu siguranță, de cei care au venit în extrasezon. 

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit