• Camere Live link="camereLive"
 • Când suntem uniți, putem face lucruri extraordinare! 

  Wego Big Air Kite Contest
  0 Shares

  Trei zile am așteptat ca Youtube să încarce cele patru ore ale Wego Big Air Kite Contest, desfășurat pe 26 septembrie, la Constanța. Am vrut ca imaginile spectaculoase să se răspândească în toată lumea, iar destinația Constanța-Mamaia să devină atracție internațională pentru practicanții acestui sport.

  Companii private, sportivi și autorități au reușit să se pună la aceeași masă

  Puțini știu care a fost efortul depus de o mână de oameni pentru ca Wego Big Air Kite Contest să arate ca în imaginile de mai sus. Companii private, sportivi și autorități au reușit să se pună la aceeași masă pentru a construi unul dintre cele mai mari evenimente de kite de la Marea Neagră. Este adevărat că unele aspecte pot fi îmbunătățite ceea ce înseamnă că anul 2024 vine cu mult mai multe provocări. Iată doar câteva dintre fotografiile suprinse la concurs (galeria completă o găsiți AICI)

  Juriul compus din Baptiste Bourdoulous & Ruben Lenten a decis, după regula 70% înălțime, 30% trick, ca premiile în valoare totală de 15.000 Euro să fie primite de:

   

  Oldies but Goldies:

   

  🥇 @bogdan_sconstantin ;

  🥈 @vali.aru ;

  🥉 @vm.bogdan

   

  Ladies:

   

  🥇 @natashaxyz ;

  🥈 @ioana.inc ;

  🥉 @alexandra.voicu_

   

  Men:

  🥇 @octav.ttt ;

  🥈 @andreidamian11 ;

  🥉 @robertghitulescu

   

  Best Kiddo: @matei_dmt ;

  Best Young Pro: @vlad_caragata ;

  Best Crash: @stefanpanait8 .

   

  Wego Big Air Kite Contest  a fost posibil cu ajutorul  George. Primul banking inteligent, Inovatie BCR & Porsche Romania și cu sustinerea: Boarder’s Store, Vola.ro, SOLE, Dirty Organics, Uno Medical Center, Pizza San Marco, Havaianas, Duotone Kiteboarding Romania, Funkytravel.ro, Hotel Oxford, Smart Control, Ride Tribe Romania, Organizația de Management a Destinației Mamaia-Constanța, Primăria Constanța, ZooM Beach, Asociația Natională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit