• Camere Live link="camereLive"
 • De Sf Andrei, se deschide sezonul de schi în Poiana Brașov.  

  Poiana Brașov
  0 Shares

  Anunțul oficial privind deschiderea sezonului de schi în Poiana Brașov a fost făcut de reprezentanții Centrul Național de Informare și Promovare Turistică.

  J𝐨𝐢, 𝟑𝟎 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐚̂𝐫𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐦𝐚𝐬𝐢𝐯𝐮𝐥𝐮𝐢𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚̆𝐯𝐚𝐫𝐮𝐥𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐃𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐬̦𝐮, 𝐃𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞𝐢, 𝐋𝐮𝐩𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐊𝐚𝐧𝐳𝐞𝐥𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞. 𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞𝐚, 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐩𝐚̂𝐫𝐭𝐢𝐢𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐬̦𝐢 𝐁𝐫𝐚𝐝𝐮𝐥.

  Potrivit autorităților din Brașov, este pentru prima dată de la modernizarea domeniului schiabil când se deschide în luna noiembrie, iar condițiile sunt foarte bune. Zăpada are deja  30cm pe pârtiile din zona superioară.

  Iată cât te vor costa cartelele pentru transportul pe cablu în sezonul 2023-2024

  Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a mai dat o veste bună. Tot de Sf Andrei vor porni și instalațiile pe cablu.

  -telegondola Postăvarul Expres

  -telecabina Capra Neagră;

  -telescaunul Ruia;

  -teleschiul Bradul;

  -teleschiul Stadion

  Tarifele pentru 2023-2024 ajung și la 5000 de lei/ o cartelă adulți pentru întreg sezonul și 3000 de lei pentru copiii de până în 12 ani.

  Vacanță plăcută!

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit