• Camere Live link="camereLive"
 • La mulți ani, România! Mi-ar plăcea să te redescoperi! 

  Constanța/România
  0 Shares

  Fotografia care însoțește acest articol nu este realizată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. A fost suprinsă cu un simplu telefon, la răsărit. Locul: Constanța/România sau mai bine spus…pe litoralul românesc.

  Hulit și înfierat în social media, uneori cu bună dreptate, acest loc spectaculos merită mai mult. Litoralul are nevoie de atenție din partea autorităților, grijă din partea investitorilor și încă o șansă din partea românilor, cei care, an de an, vin și își petrec vacanțele aici. Oricât de subiectiv m-ați crede pentru că m-am născut la mal de mare, eu voi continua să susțin că Mamaia, Constanța și sudul litoralului pot redeveni atracții naționale și internaționale.

   

  Important este ca noi toți să ne dorim acest lucru!

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit