• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cât te costă Revelionul pe litoral și ce servicii sunt incluse

  Piscina litoral
  0 Shares

  Când se gândesc la litoral, mulți dintre români proiectează un tablou de vară, cu momente de relaxare la plajă, piscină, spa și nopți fierbinți. Și dacă v-aș spune că, în ultimii ani, coasta românească a devenit o adevărată destinație și în sezonul rece, mai ales pentru petrecerea revelionului. Sunt români care preferă să plece din orașele sufocate de aglomerație sau să evite celebra coadă kilometrică de pe DN1 și atunci aleg să petreacă o minivacanță în stațiunile de pe litoral.

  Tarife pornind de la 196 lei/noaptea de cazare pentru doi adulți

  Am răsfoit ofertele publicate de hotelurile care sunt deschise în sezonul rece și care organizează petreceri de revelion și iată ce am găsit.

  • 196 lei/noapte/2 adulți, doar cazare, la o vilă din Eforie Nord.
  • de la 299 lei/noapte/2 adulți, cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele în Mamaia Nord
  • 1641 de lei/ doi adulți/ noapte/ pensiune completă la un hotel de 4 stele din Mamaia Nord

  Pentru pachete mai complexe costurile, bineînțeles, cresc. Astfel, la un hotel de 4 stele din Mamaia, un cuplu trebuie să achite 2146 lei/noapte. Pachetul include cazare cu pensiune completă plus, Gala Dinner pe data de 31.12, acces la zona de spa (piscină interioară, saune, jacuzzi, fitness), precum și terapii spa.

   

  Lista completă a hotelurilor cu oferte de Revelion, poate fi accesată AICI.

  Iar dacă alegeți un hotel care nu are facilități welness, nu vă îngrijorați. Vă puteți reface în prima zi a anului la centrele SPA deschise.

  Și dacă tot vorbim de vacanțe, vă reamintesc că până pe 31.12.2023 beneficiați de un discount de 52% prin programul Înscrieri Timpurii pentru concediile de vară din 2024.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit