• Camere Live link="camereLive"
 • Cum arată cel mai bine vândut apartament din cel mai nou ansamblu de leisure din Mamaia Nord 

  Nordis MAMAIA APARTAMENT
  0 Shares

  Iubești marea și distracțiile din Mamaia Nord, dar ai obosit să cauți cazare de fiecare dată și ți-ai dori un apartament de vacanță doar al tău?

   

  Analizează ofertele disponibile în piață și ia o decizie documentată! Dacă vrei să știi care sunt cele mai populare apartamente vizionate, noi am făcut un research și îți prezentăm cel mai dorit apartament din cadrul celui mai nou resort din Mamaia Nord și ce caracteristici îl fac să fie foarte solicitat.

  Nordis Mamaia este cel mai mare ansamblu destinat turismului de leisure din țară, fiind unul dintre cel mai bine dotate hoteluri clasificate cu 5 stele, deschis tot timpul anului.  Conceptul proiectului a atras atenția unui număr mare de investitori, ansamblul devenind unul dintre cele mai populare și căutate din țara noastră.

  Cum arată apartamentul „vedetă” din Mamaia Nord

  Rimini sau Rimini Plus sunt cele 2 variante disponibile ale celui mai solicitat apartament din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia. Apartamentul cu 2 camere dispune de 2 băi, deci în dormitorul matrimonial se regăsește o baie dedicată. Terasa spațioasă are acces atât din sufragerie cât și din dormitor, de unde pot fi admirate răsăritul dinspre mare sau apusul peste lac, în funcție de poziționarea aleasă.

  Analizând designul interior, putem spune că transmite armonie și relaxează. Paleta de culori calde, combinată cu accentele aurii, creează un ambient elegant, iar mobilierul high-end se îmbină cu elementele decorative și astfel fiecare detaliu este pus în valoare.

   

  Datorită ferestrelor mari, apartamentele beneficiază de lumină naturală din abundență, amplificând confortul și contribuind la starea de bine a celor care vor locui aici sau vor să își petreacă o vacanță la mare, în calitate de turiști.

   

  Apartamentele dispun de dotări premium, iar sistemul SMART Home transformă fiecare zi într-o experiență personalizată: prin intermediul acestuia se poate seta intensitatea luminii și temperatura ambientală sau acționa draperiile. Tehnologia SMART Home contribuie la economisirea energiei și la siguranța locuinței, datorită senzorilor inteligenți.

  Cei care doresc să își amenajeze apartamentul după bunul plac, pot opta pentru mobilarea și dotarea unității pe cont propriu, însă marele avantaj constă în faptul că pachetul oferit de Nordis Group degrevează proprietarii de alte sarcini de amenajare, oferint servicii de mobilare în stilul deja consacrat ce se regăsește în divizia de hotel.

  Iată prezentarea video a apartamentului cu 2 camere din cadrul ansamblului Nordis Mamaia 5 stele

  Ultima șansă de achiziție cu cotă redusă de TVA 5%

  Pentru investitorii care sunt în așteptarea momentului oportun pentru a face o investiție pe litoral, trecem în revistă câteva date recente:

  • Mamaia Nord a fost declarată oficial stațiune turistică și sunt așteptate investiții în zonă de aproximativ 10 milioane Euro;
  • Nordis Mamaia este cel mai amplu proiect cu capital privat de pe litoral și va fi funcționa la capacitate maximă tot timpul anului;
  • Cota redusă de TVA, în valoare de 5%, mai este disponibilă doar până la finalul acestui an, urmând ca de la 1 Ianuarie 2024 să crească la 9%;
  • Pentru cei interesați de achiziția unui apartament la Nordis Mamaia, informăm că studio-urile beneficiază de TVA 5%, iar pentru apartamentele cu 2 camere încă există oferte atractive care facilitează plata aceleiași cote reduse de TVA;
  • Studiul de caz publicat de curând de către dezvoltator a arătat o apreciere în valoare de 44% în decursul a 2 ani, a apartamentelor cu 2 camere din etapa 1 Nordis Mamaia;
  • Nordis Group estimează un randament anual al investiției de aproximativ 10%, susținut de conceptul ansamblului, facilitățile și serviciile oferite, care vor asigura flux de turiști tot timpul anului.
  nordis
  (c) Alex Tunschi

  Nordis Mamaia nu este un simplu proiect imobiliar nou apărut în piață ci este cu adevărat o reprezentare a stilului de viață fără griji, a confortului desăvârșit și a relaxării absolute. Facilitățile și serviciile de 5 stele stau la dispoziția tuturor celor care se află în ansamblu, proprietari sau turiști.

   

  Poziționat strategic în Mamaia Nord, ansamblul are acces rapid la bine cunoscuta zonă de cluburi, fiind ideal pentru doritorii de distracții, dar este și o opțiune extraordinară pentru cei care doresc să se încarce cu energia mării, beneficiind de efectele pe care le aduce sănătății timpul petrecut în zonele înconjurate de apă.

   

  Oferta ansamblului cuprinde studio-uri, unități cu 2 sau 3 camere sau chiar penthouse-uri, cele mai cerute apartamente pentru achiziție la Nordis Mamaia fiind apartamentele cu 2 camere.

  Ce face Nordis Mamaia diferit în domeniul ospitalității din România?

  Natură impresionantă, tradiție și istorie – 3 aspecte nelipsite ce recomandă România drept o destinație turistică de excepție. Aici ai opțiuni turistice variate, indiferent că ești călător în căutare de experiențe culturale locale, că îți dorești să te relaxezi în natură, să practici sporturi sau să faci plajă într-o stațiune de lux.

   

  Locațiile de 5 stele reprezintă însă un mic procent din totalul destinațiilor de vacanță din țara noastră, iar resorturile cu concept integrat, dedicate turismului de leisure nu acoperă cererea pentru astfel de experiențe. Se observă o tendință de dezvoltare și îmbunătățire a ofertei în domeniul ospitalității, însă în prezent, majoritatea celor care urmează trendul nu au ajuns încă la un nivel comparabil cu ceea ce există în turismul internațional.

  Nordis Mamaia este un ansamblu care dă o notă nouă stilului de viață de la malul mării și vacanțelor pe litoralul românesc. Situat în cea mai proaspătă stațiune maritimă din România, Mamaia Nord, ansamblul hotelier și rezidențial de 5 stele reușește să creeze un mic rai pe malul Mării Negre, un microclimat al vacanțelor de excepție, situat chiar în țara noastră.

   

  Totul este la îndemână în cadrul ansamblului prin prisma facilităților precum: un imens SPA, magazine cu branduri de lux, numeroase restaurante și cafenele, locuri de joacă, săli de conferințe, sală polivalentă, casino și multe altele.

   

  Nordis Mamaia este un loc în care îți poți petrece vacanțele cu familia, poți organiza evenimente business, evenimente de divertisment și evenimente private sau poți să-ți dai un refresh la sfârșitul unei săptămâni stresante.

   

  Serviciile pe care dezvoltatorul le pune la dispoziție tuturor celor care locuiesc sau vizitează ansamblul – concierge, room service, room cleaning, valet parking – vin în întâmpinarea fiecărei nevoi pe care ai putea-o avea într-o zi obișnuită sau într-o zi de vacanță.

   

  Toți cei care iubesc Marea Neagră și vor să aibă oricând posibilitatea unei vacanțe pe litoral, indiferent de anotimp, într-o locație cu diverse opțiuni de leisure, pot merge la vizionare la Nordis Mamaia, pentru a achiziționa un apartament premium de vacanță.

  Ultimul trimestru al anului 2023 este perioada ideală pentru investițiile imobiliare, fiind ultima șansă de a beneficia de cota redusă de TVA 5%, care va fi majorată la 9% de la 1 Ianuarie 2024.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.