• Camere Live link="camereLive"
 • Sentimentul de acasă și experiența completă a unui hotel de 5 stele – fuziunea perfectă pentru un stil de viață extraordinar la Nordis Mamaia

  Nordis Mamaia, hotel de 5 stele, apartamente de vacanță, wellbeing resort, destinație de vacanță
  0 Shares

  Acasă este acel loc care inspiră siguranță, apartenență și generează un simț al proprietății, o reală ancoră emoțională unde fiecare obiect ascunde trăiri și sentimente, iar spațiile sunt organizate după preferințe și nevoi personale. Însă tot acasă este refugiul unde firea umană nu mai are nevoie de contexte și adaptări comportamentale, locul unde avem atât sarcini, cât și responsabilități, unde manifestăm toate stările de rutină, oboseală, stres, în ciuda dorinței de a resimți doar confort și stare de bine.

  Ca răspuns pentru stilul de viață actual, extrem de solicitant, ansamblurile hotel & residence de 5 stele, dezvoltate de Nordis Group, creează fuziunea dintre securitate, confort și wellbeing, reușind să înlocuiască paradigma consacratului îndemn „simte-te ca acasă” cu starea dezirabilă de „a te simți ca într-un hotel de 5 stele”, acolo unde dorințele sunt îndeplinite până la cel mai mic detaliu, iar libertatea și răsfățul sunt prioritare.

  Nordis Mamaia este primul ansamblu hotel & residence lansat de Nordis Group, dar și cel mai mare din lanțul pe care îl are în dezvoltare. Hotelul Nordis Mamaia a fost inaugurat în Decembrie 2023, fiind un pas important în realizarea obiectivului asumat, acela de a oferi turiștilor o destinație de talie internațională pe litoralul românesc și comunității de proprietari un stil de viață privilegiat.

  De ce „a te simți ca la un hotel de 5 stele” și nu „a te simți ca acasă”, atunci când vine vorba de vacanțe extraordinare?

  Unde poate fi mai bine decât la un hotel de 5 stele, acolo unde conceptul de rutină nu există pentru că ai o varietate de facilități care te îmbină la activități diverse, iar sarcinile precum parcarea mașinii, pregătirea mesei, curățenia sunt realizate de altcineva pentru tine?

  Ansamblul hotel & residence Nordis Mamaia a fost conceput ca o destinație de leisure.  Multitudinea de facilități favorizează timpul de calitate petrecut cu familia sau cu partenerii de business și timpul dedicat relaxării. Serviciile de 5 stele asigură menținerea stării de wellbeing la un nivel constant pe toată perioada șederii.

  Conceptul integrează cu succes atât hotelul de 5 stele, cu personal profesionist și management ultra-calificat în resorturi vestite din toată lumea, cât și segmentul rezidențial, cu apartamente de vacanță premium, unde proprietarii pot veni oricând să se relaxeze, având la un click sau la un apel distanță toate serviciile hoteliere. La 2 pași de propria locuință de vacanță, chiar în cadrul ansamblului, ai la dispoziție o multitudine de facilități ce deschid posibilități nelimitate de petrecere a timpului, indiferent de anotimp.

  Apartamente premium pentru un confort sporit

  Noțiunea de vacanță se diferențiază de zilele obișnuite de relaxare prin petrecerea timpului într-un loc diferit de locația zilnică, o destinație cu opțiuni pentru relaxare și obiective de vizitat pentru reîncărcarea bateriilor.

   

  Hotelurile au sarcina de a face șederea cât mai plăcută și mai confortabilă, însă de cele mai multe ori, intimitatea și sentimentul de acasă sunt dificil de egalat. Locuințele de vacanță sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru evadări periodice din cotidian însă acestea necesită, de cele mai multe ori, repetarea activităților de rutină, exact ca acasă, în ritmul cotidian.

   

  La Nordis Mamaia, excelența și pasiunea pentru perfecțiune au contribuit la crearea unui concept nou de destinație de vacanță, un ansamblu de leisure dedicat exclusiv bunăstării oaspeților, fie că sunt turiști sau proprietari.

   

  Apartamentele din hotel, precum și cele din clădirile rezidențiale beneficiază de dotări premium și sunt amenajate cu maximă atenție la detalii. Acestea vin în întâmpinarea nevoilor unei comunități selecte de oameni, care trăiesc în viața de zi cu zi un lifestyle premium și astfel au așteptări înalte, cautând în permanență calitatea, mai cu seamă atunci când este vorba despre vacanțe.

   

  Amenajarea interioară a apartamentelor urmează principiile therapy design, pentru că starea de vacanță trebuie întotdeauna să fie guvernată de calm, liniște și deconectare. Culorile neutre, în combinație cu materialele naturale și lumina abundentă care pătrunde de afară au un efect terapeutic asupra stării de spirit.  

  Nordis Mamaia, hotel de 5 stele, apartamente de vacanță, wellbeing resort, destinație de vacanță
  Apartamente Nordis Mamaia

  De la tehnologiile și materialele utilizate în procesul de construire și până la finisaje și dotări, toate aspectele contribuie la realizarea unui design integrat. Conceptul reunește domenii care în mod obișnuit sunt abordate separat, pentru ca produsul final – apartamentul – să fie rezultatul unui pachet complet de factori care aduc beneficii asupra funcționalității, aspectului, confortului și chiar asupra ciclului de viață al clădirii.

   

  În acest fel, apartamentele Nordis Mamaia sunt foarte bine izolate fonic și termic și beneficiază de instalație de încălzire în pardoseală și sistem de climatizare profesional, integrat subtil în designul interior. Sistemul SMART Home permite personalizarea scenariului de lumină și a temperaturii ambientale și monitorizează senzorii de siguranță plasați în baie, în camere, la ferestre și la uși.

   

  Pentru că întreg ansamblul Nordis Mamaia beneficiază de o abordare holistică, apartamentele rezidențiale sunt la fel de confortabile și primitoare precum cele din hotel. La cerere, proprietarii pot opta pentru amenajare, mobilare și dotare în același stil ca în hotelul de 5 stele și cu aceleași produse profesionale.

   

  Aspectul prin care apartamentele de vacanță se diferențiază de camerele de hotel este prezența chicinetei, din dorința de a pune la dispoziția investitorilor și turiștilor o diversitate de unități care să răspundă preferințelor personale, chiar dacă ansamblul este proiectat să înglobeze un număr impresionant de restaurante și cafenele.

  Apartamente de vacanță Nordis Mamaia
  Apartamente de vacanță Nordis Mamaia

  Vacanțele în familie necesită o abordare specifică pentru ca fiecare membru al familiei să beneficieze de tot confortul de acasă, însă la Nordis Mamaia totul se întâmplă într-un mod simplificat datorită serviciilor hoteliere de 5 stele, precum servicii de curățenie, room service, concierge și valet parking, disponibile la cerere pentru fiecare apartament din ansamblu.

   

  Camerele de hotel dar și apartamentele de vacanță beneficiază de vederi spectaculoase către Marea Neagră și către Lacul Siutghiol, iar în funcție de unitatea aleasă, numărul de băi poate fi echivalent cu numărul camerelor.

  Wellbeing Hotel & Residence

  La Nordis Mamaia, fiecare zi este o nouă ocazie pentru wellbeing desăvârșit. Locația, prin prisma mediului înconjurător albastru, împreună cu atmosfera reconfortantă a întregului ansamblului, de la apartamente la spații de tranzit și până la facilități, îmbie la perioade de retreat. Echipa hotelieră se ocupă de fiecare aspect al șederii pentru ca proprietarii și turiștii să aibă libertatea de a-și petrece timpul exact așa cum își doresc.

   

  Dimineața în apartamentele Nordis Mamaia înseamnă vitalitate pură, datorită luminii răsăritului care pătrunde nestingherită prin spațiile vitrate ample din fiecare apartament și a teraselor cu vedere la mare și lac, care îndeamnă la sesiuni de aerosoli.

   

  Micul dejun poate fi servit în restaurantul Elite al hotelului, însă pentru oaspeții care preferă diminețile târzii în intimitatea apartamentului, serviciul de room service vine în întâmpinare cu o selecție specială de preparate.

   

  Ziua poate continua cu plimbări pe plajă sau momente de relaxare în piscină. Ansamblul Nordis Mamaia dispune de plajă privată dar și de o imensă zonă dedicată piscinelor interioare. Centrul SPA al hotelului Nordis Mamaia integrează într-un mediu ambiental plăcut nu mai puțin de 5 piscine interioare, cu apă la temperatură controlată, prielnică îmbăierii în orice sezon.

  SPA Nordis Mamaia _ piscină Vitality
  SPA Nordis Mamaia _ piscină Vitality

  Vitality este cea mai mare piscină, cu o suprafață totală de 182 metri pătrați, ideală pentru înot.

  Piscina Aquatonic este următoarea ca mărime și dispune de diverse accesorii  dedicate hidroterapiei. Piscina cu apă sărată are numeroase beneficii pentru sănătate, iar piscina Jacuzzi oferă o stare de destindere profundă.

  Aquatonic Pool _ Nordis Mamaia SPA
  Aquatonic Pool _ Nordis Mamaia SPA

  Cea de-a cincea piscină este dedicată copiilor, dotată cu accesorii specifice pentru joc și interacțiune. Ansamblul devine astfel o destinație de familie, un refugiu paradiziac, unde copiii se distrează în siguranță, iar părinții se relaxează.

  Piscină pentru copii Nordis Mamaia Hotel 5 stele
  Piscină pentru copii Nordis Mamaia Hotel 5 stele

  Plăcerea de a petrece timp la piscină este inepuizabilă; de aceea, piscinele interioare Nordis Mamaia sunt deservite de un Liquid Bar cu o varietate de băuturi, atât pentru copii cât și pentru adulți, zonă de dușuri și toalete.

   

  Restaurantul hotelului este întotdeauna pregătit să găzduiască mesele în familie și nu numai, fie că este vorba despre prânz sau cină. Preparatele fine dining poartă semnătura bucătarilor cu experiență vastă în bucătărie, iar alături de acestea, băuturile rafinate completează călătoria gastronomică. Personalul este întotdeauna la dispoziția turiștilor și a proprietarilor Nordis Mamaia, fapt care face ca simpla activitate de a lua masa să devină o experiență de răsfăț și destindere.

  Restaurant Hotel Nordis Mamaia 5 stele
  Restaurant Hotel Nordis Mamaia 5 stele

  Pauzele de peste zi sau deconectarea de seară au loc în Allure Café sau Baccarat Bar. Cele două spații de relaxare au un design elegant, mobilier confortabil și o atmosferă chic, fiind cadrul ideal pentru networking, discuții joviale și savurarea unor băuturi fine sau cocktailuri energizante.

   

  Cei mici au parte zilnic de programe dedicate alături de animatori profesioniști. Abordarea Nordis Mamaia, orientată către bunăstarea tuturor oaspeților, este unul dintre argumentele pentru care întotdeauna ideea de a te simți ca la un hotel de 5 stele, mai presus de a fi acasă, aduce cu sine numeroase avantaje pentru starea fizică și psihică.

  Opțiuni multiple pentru petrecerea timpului la Nordis Mamaia

  Piscinele interioare, restaurantul, cafeneaua și barul sunt deja funcționale și disponibile în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, proaspăt inaugurat. Conceptul ansamblului reunește însă o gamă mult mai largă de facilități, cu scopul de a oferi o varietate în materie de posibilități de petrecere a timpului și pentru ca turiștii și proprietarii să beneficieze chiar în cadrul resortului de tot ceea ce ar putea avea nevoie într-o vacanță.

   

  Printre facilitățile aflate în dezvoltare se regăsesc 18 camere de tratamente și proceduri în cadrul centrului SPA, zonă de private SPA, sală de fitness, locuri de joacă și sală de gaming, cinema VIP, salon de beauty, galerie comercială cu branduri internaționale, 12 restaurante și cafenele, casino, sală polivalentă, grădină interioară, piscină exterioară, plajă privată și ponton pe lac.

   

  Ansamblul hotel & residence Nordis Mamaia reunește sub conceptul său, într-o singură destinație, multiple tipologii de turism precum leisure, wellness, family și business. În acest sens, mixul de facilități este completat cu săli de conferință, ballroom și centru de recuperare medicală.

  Nordis Mamaia Hotel
  Nordis Mamaia Hotel

  Facilitățile, imposibil de accesat într-o combinație similară într-un alt hotel sau ansamblu din România, serviciile impecabile oferite atât în cadrul hotelului cât și pentru apartamentele rezidențiale, împreună cu aspectul general al ansamblului și amenajarea interioară a apartamentelor creează un sistem integrat de wellbeing care aduce plus valoare calității vieții și conceptului de vacanță petrecută pe meleaguri autohtone. Nordis Group reușește astfel să realizeze un upgrade paradigmei de „a te simți ca acasă”, prin stimularea dorinței de a experimenta în permanență senzația de oferită de răsfățul serviciilor de 5 stele oferite în cadrul Hotelului Nordis Mamaia.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.