• Camere Live link="camereLive"
 • Care este cea mai instagramabilă locație din Mamaia Nord și de ce

  Nordis Mamaia, zona Nordis, instagramabil, Mamaia Nord
  0 Shares

  Turiștii din Mamaia nu au ratat anul acesta nicio ocazie de a se fotografia sau de a da check-in în cea mai instagramabilă locație din zona de nord a litoralului. Este vorba despre Nordis Mamaia, clădirile care imită valurile mării și încântă ochii tuturor celor care vizitează zona.

   

  Designul arhitectural al ansamblului Nordis Mamaia și amenajarea spațiilor verzi care îl înconjoară l-au transformat într-un popular spot, zona Nordis devenind o coordonată de localizare destul de des folosită în ultima perioadă.

   

  Dar de ce este Nordis Mamaia atât de atractiv vizual? De la arhitectură la peisagistică, de la design la întregul concept și până la stilul de viață pe care brandul Nordis îl inspiră celor care iau contact cu acesta, Nordis Mamaia este un statement de eleganță și un reper estetic pentru industria hotelieră.

   

  Deși Hotelul Nordis Mamaia urmează să fie deschis, numărul celor care și-au dat deja check-in în această locație până acum este foarte ridicat, semn că oamenii admiră ansamblul și aspiră la stilul de viață promovat de Nordis. Ansamblul hotel & residence Nordis Mamaia a înregistrat online nu mai puțin de 2300 de check-in-uri de la persoane care au vizitat locația și de la cei care s-au aflat în zonă.

   

  Iată motivele pentru care ansamblul este atât de apreciat.

  Peisagistică

  Nordis Mamaia este ușor de reperat datorită brandingului și a elementelor memorabile care compun tabloul vizual al zonei, precum peisagistica realizată în jurul clădirilor.

   

  Mamaia Nord este o zonă care s-a dezvoltat exponențial în ultimii ani, însă spațiile verzi nu sunt des întâlnite.

   

  Nordis se diferențiază, fiind însuflețit de numeroasele plante și arbuști care îl împrejmuiesc. Vegetația luxuriantă în culori vii se armoniază cu albastrul apei, peisaj acompaniat de sunetul mării – laitmotiv al litoralului, atât de iubit de oameni.

   

  Poziționarea, între mare și Lacul Siutghiol oferă posibilitatea de a admira atât răsăritul cât și apusul, iar din ansamblul Nordis Mamaia acest view pare a fi un cadru paradiziac.

   

  Proprietarii apartamentelor Nordis Mamaia sunt privilegiați: natură împrejur, condiții de locuire la standarde înalte și servicii de 5 stele.

  Arhitectură și design

  Ansamblul Nordis Mamaia s-a remarcat încă de când clădirile au început să prindă formă, deoarece arhitectura organică este deosebită și se încadrează armonios în peisajul natural.

   

  Combinația dintre fațada ce amintește de culorile nisipului și balustradele curbate, care imită valurile mării, creează o senzație de continuitate și încântare vizuală, un cadru plăcut vederii. Stilul Nordis a devenit un reper arhitectural în stațiunea Mamaia Nord, ansamblul diferențiindu-se major de celelalte clădiri dezvoltate în zonă și având un aspect instagramabil, demn de etichetat în actualizările de stare de pe rețelele de socializare.

  Designul interior în stilul quiet luxury induce același efect de încântare dar și o stare de relaxare, prin contrastarea elementelor elegante statement, cu texturi și nuanțe neutre. Atmosfera confortabilă este completată de lumina naturală, datorită spațiilor vitrate mari.

  Stilul Nordis se remarcă prin calitate și eleganță, iar somptuozitatea clădirilor în combinație cu vegetația densă și diversificată, înfățișează cel mai vibrant și cel mai instagramabil loc din Mamaia Nord, acolo unde se pot realiza cele mai impresionante fotografii.

  Execuție fără cusur

  Faptul că ansambul Nordis Mamaia este o dezvoltare imobiliară demnă de revistele arhitecturale și de design nu este o exagerare. Comparând proiectul inițial cu rezultatul final, se observă o asemănare extraordinară între randările de referință și execuție. Mai exact, clădirile au fost realizate la standardul de eleganță promis.


  Nordis Group a dezvăluit o comparație impresionantă între randările și pozele reale ale ansamblului hotel & residence Nordis Mamaia.

  Admirând clădirile din zona Nordis, se observă o linie comună în arhitectură urmată de dezvoltatorii imobiliari care construiesc în nord, însă execuția face ca întotdeauna diferența. Nordis Group a construit cu responsabilitate, aplicând normele agreate prin PUZ la cele mai înalte standarde, pentru a aduce cu adevărat un plus estetic stațiunii Mamaia Nord și a o propulsa în topul stațiunilor maritime din Europa.

   

  Selecția materialelor care au fost utilizate, din punct de vedere al calității și al aspectului, a jucat un rol foarte important, făcând posibilă diferențierea atât de clară între clădirile Nordis și cele din vecinătate. Ceramica Neolith utilizată la placarea fațadelor nu doar că arată foarte bine, ci asigură și o durabilitate ridicată în timp, ținând cont de atmosfera salină existentă pe litoral. Sticla securizată, utilizată la realizarea balustradelor, a fost turnată individual, fiecare bucată având  o formă diferită, pentru a urma designul neregulat specific valurilor mării, fiecare etaj beneficiind astfel de o volumetrie unică.

  Stilul de viață Nordis

  Entuziasmul care se formează în jurul brandului Nordis și al ansamblului Nordis Mamaia nu este întâmplător. Ansamblul din Mamaia Nord, cel mai mare hotel & residence din țară, are un concept inedit pentru țara noastră. Pe lângă aspectul extraordinar, de la exterior până la fiecare detaliu din interior, stilul de viață promovat de Nordis se ridică la standarde de excelență.

   

  În primul rând, ansamblul va beneficia de o serie de facilități cum nu mai există în acest moment în România: SPA de 3.200 mp desfășurat pe 3 niveluri, 5 piscine interioare, printre care piscină cu apă sărată și piscină dedicată bebelușilor, un număr impresionant de 12 restaurante și cafenele, sală polivalentă, ballroom pentru evenimente private, săli de conferință, gaming room și locuri de joacă, piscină exterioară, plajă privată amenajată după standardele Blue Flag, grădină interioară, casino, centru de recuperare medicală, sală de fitness, salon de înfrumusețare, galerie comercială cu branduri de lux și o parcare generoasă, supraetajată, dotată cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

  Valetul este întotdeauna la dispoziție pentru a prelua mașina, iar serviciul de room cleaning contribuie la menținerea gradului de confort în locuință și transformă fiecare zi într-o vacanță. Prin intermediul serviciului room service micul dejun, cina sau o băutură extravagantă pot fi servite chiar în cameră, fără niciun efort, iar personalul dedicat asigură serviciul de concierge 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, rutina fiind astfel eliminată definitiv din viața celor care aleg să trăiască în stilul Nordis. 

  Conceptul ansamblului, prin prisma facilităților și a serviciilor, împreună cu poziționarea în cea mai populară stațiune de pe litoral, conform unui studiu realizat în vară de Reveal Marketing Research, oferă posibilitatea de a a trăi o viață privilegiată la malul mării, chiar în România.

  Aderarea la o comunitate selectă

  Banii pot cumpăra bunuri, servicii și experiențe, însă viața nu poate tinde către ideal fără oamenii care îi dau cu adevărat valoare. Ideea de a fi parte dintr-o comunitate de oameni cu numeroase realizări la activ și cu viziune de viitor, care împărtășesc aceleași valori și același standard de viață, este unul dintre motivele pentru care cei mai mulți dintre investitori aleg să cumpere proprietăți la Nordis Mamaia. Turiștii care vor alege să își petreacă vacanțele aici, vor avea avantajul de a se caza și de a beneficia de tot ce înseamnă Nordis lifestyle.

   

  Nordis Exclusive Club este o comunitate formată din oameni valoroși – antreprenori, investitori, owners și top management în cadrul unor afaceri de succes, care au achiziționat unități în ansamblurile dezvoltate de Nordis Group.  Membrii clubului au parte de beneficii în întregul lanț hotelier de 5 stele dezvoltat de Nordis și au acces la evenimente exclusiviste pentru distracție și networking, ocazii cu care se pot pune bazele unor noi relații de business.

  Având în vedere popularitatea de care se bucură în prezent locația instagramabilă din Mamaia Nord – ansamblul hotel & residence de 5 stele Nordis Mamaia – este ușor de apreciat ce va însemna deschiderea oficială a hotelului, poate cea mai așteptată inaugurare de hotel din ultimii ani, în România.

   

  Deschiderea Nordis Mamaia Hotel va influența pozitiv turismul românesc și standardul vacanțelor din țară, prin noutatea de a avea acces, chiar pe meleagurile autohtone, la facilități și servicii precum în Dubai sau în alte destinații de lux.

   

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.