• Camere Live link="camereLive"
 • La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an

  Nordis Mamaia
  0 Shares

  Indiferent de anotimp, există numeroase motive pentru care merită să devii proprietarul unui apartament de vacanță la Nordis Mamaia Hotel & Residence sau să revii, în calitate de turist fidel, întrucât hotelul se va deschide în curând.  

  Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă o referință în ceea ce privește dezvoltările imobiliare de pe litoralul românesc, ridicând standardele pentru vacanțele petrecute pe litoral.

  Câteva dintre aspectele care fac din Nordis Mamaia o alegere excelentă

  Locație excepțională: Situat între Marea Neargă și Lacul Siutghiol, ansamblul se bucură de proximitatea plajei și este la numai 2 minute de mers cu mașina până în zona exclusivistă a cluburilor din Mamaia Nord.

  Servicii de cinci stele: Ai parte de toate facilitățile de lux pe care le-ai putea dori: room service, servicii de curățenie în cameră, concierge, valet parking și o gamă variată de servicii pentru activități de relaxare și petrecere a timpului liber.

  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an
  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an

  Facilități unice, deschise pe tot parcursul anului: Ansamblul dispune de o gamă variată de facilități, deschise în toate cele 12 luni ale anului: piscine, 12 restaurante și cafenele, cinema VIP, cel mai mare SPA din România, o galerie comercială bine echipată, sală de fitness și un loc de joacă modern.

  Arhitectură impresionantă: Culorile neutre și balcoanele cu linii fluide, asemănătoare valurilor mării, se îmbină armonios cu peisajul.

  Peisajistică deosebită: Designul peisagistic deosebit adaugă o notă estetică distinctivă întregii zone.

  Certificare Green Homes: Nordis Mamaia a fost recunoscut ca o construcție sustenabilă și prietenoasă cu mediul, cu o certificare Green Homes.

  Unități echipate cu tehnologie Smart Home: Apartamentele sunt dotate cu sisteme Smart Home, pentru un stil de viață modern și confortabil.

  Parcare proprie cu stații de încărcare pentru mașini electrice: Dacă deții o mașină electrică, ai la dispoziție o parcare proprie cu stații de încărcare.

  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an
  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an

  O zonă de promenadă încântătoare: Oferind o varietate impresionantă de plante, zona de promenadă creează o atmosferă relaxantă și plăcută.

  Centru de Conferințe și Sală Polivalentă: Ansamblul dispune și de un centru de conferințe și o sală polivalentă, pregătite pentru evenimente de orice tip.

  Nordis Mamaia este împărțit în două etape de construcție, iar prima etapă, compusă din hotel și două corpuri rezidențiale, va fi inaugurată în acest an, împreună cu numeroasele facilități disponibile.

  Nordis Mamaia introduce pe litoralul românesc o abordare inovatoare a vacanței pe malul mării, disponibilă pe tot parcursul anului, prin varietatea sa de opțiuni în ceea ce privește relaxarea, divertismentul și afacerile.

  Iată ce îți pune la dispoziție Nordis Mamaia în fiecare dintre cele 12 luni ale anului

  1. Wellness Travel

  Datorită amplasării sale între Marea Neagră și Lacul Siutghiol, o ședere la Nordis Mamaia, indiferent de momentul anului, aduce beneficii sănătății prin “bluehealth” – îmbunătățirea stării de sănătate și a bunei dispoziții prin petrecerea timpului în medii înconjurată de apă.

  Avantajele includ:

  • Reducerea stresului și creșterea stării de bine și relaxare;
  • Îmbunătățirea condiției fizice prin activități acvatice sau plimbări pe malul apei;
  • Menținerea sănătății mentale și cultivarea unei atitudini pozitive;
  • Stimularea creierului și a gândirii creative, îmbunătățind perspectiva.

  Nordis Mamaia este destinația ideală pentru a-ți oferi o perioadă de refacere: timp petrecut pentru tine și tratamente SPA, pentru a te relaxa și răsfăța.

  În etapa a doua a proiectului, este planificată o clinică de recuperare medicală care va completa oferta de servicii de bunăstare și va contribui la definirea complexului ca destinație de wellness.

  Nordis Mamaia
  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an
  1. Business Destination

  Datorită serviciilor oferite și, mai ales, facilităților disponibile în cadrul complexului, Nordis Mamaia este alegerea perfectă pentru organizarea de teambuilding-uri, conferințe și evenimente de business.

  • De la destinație de vacanță și relaxare, până la hub integrat pentru afaceri:
  • Săli de conferință echipate cu tehnologie de ultimă generație;
  • Sală polivalentă potrivită pentru o varietate de evenimente;
  • gamă diversificată de restaurante și cafenele, potrivite atât pentru mese în echipă, cât și pentru întâlniri de afaceri;
  • Serviciu de concierge disponibil non-stop;
  • Opțiuni pentru petrecerea timpului liber și activități de relaxare între întâlniri.
  1. Private Events & More

  Pe malul Lacului Siutghiol este prevăzut un ponton de promenadă și o sală de evenimente (ballroom) pentru organizarea de evenimente private precum aniversări, nunți, botezuri. Conceptul distinctiv, bazat pe combinarea localizării pe malul lacului, designul special și serviciile de cinci stele sunt un statement că evenimentele găzduite la Nordis Mamaia vor fi cu adevărat magice.

  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an
  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an
  1. Nordis Wonderland

  Complexul este perfect pentru vacanțele în familie, datorită opțiunilor variate de divertisment și relaxare în familie:

  • Seri de cinema în sala VIP;
  • Distracție la piscină;
  • Ședințe de relaxare la SPA;
  • Ședințe de shopping în galeria comercială;
  • Promenadă și socializare în curtea interioară amenajată;
  • Mese în familie în unul dintre numeroasele restaurante;
  • Dimineți liniștite pe balcon cu vedere către mare și lac;
  • Plimbare pe plaja privată sau pe pontonul de pe lacul Siutghiol.
  • Pentru distracția copiilor, complexul are o piscină special dedicată și zone de joacă. Complexul beneficiază de supraveghere, pază și protecție, asigurând un nivel înalt de siguranță.
  1. Sport & Wellbeing Lovers

  Marea Neagră este întotdeauna gata să ofere doze de adrenalină și vitalitate prin sporturile nautice precum kitesurfing, windsurfing, ski nautic sau plimbări cu ski-jet sau iahtul.

  Sporturile în aer liber și, mai ales, sporturile acvatice, îmbunătățesc starea de bine și cresc energia, fiind mai eficiente decât sporturile indoor, datorită confruntării cu vântul și rezistența apei, solicitând toți mușchii corpului.

  Un alt beneficiu al sporturilor în aer liber este aportul de vitamina D și calitatea aerului respirat în timpul activității fizice.

  Pe lângă opțiunile oferite de mare, Nordis Mamaia adaugă o experiență acvatică extinsă

  Nordis Mamaia oferă 5 piscine interioare cu caracteristici și beneficii variate.

  • Piscina Vitality – cea mai mare dintre cele 5, integrată în spațiul imens al centrului SPA Nordis Mamaia, și una dintre cele mai mari de pe litoral, cu o suprafață de 182 de metri pătrați.
  • Piscina cu apă sărată Salt – un loc de relaxare și terapie complexă, cu beneficii asupra sistemului respirator, pielii, sistemului locomotor și multe altele.
  • Piscina Aquatonic – un concept cunoscut în întreaga lume, care combină activități de bunăstare și fitness prin intermediul curentilor de apă, băii cu jeturi, dușurilor cu diverse intensități și poziționări.
  • Piscina pentru Copii – o oază pentru cei mici, cu adâncimi adaptate vârstei, pentru ore întregi de distracție.
  • Jacuzzi – un loc de relaxare și eliberare a minții, dar și o metodă excelentă de tratare a durerilor musculare sau articulare.
  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an
  La Nordis Mamaia 5*****, sezonul durează 12 luni pe an

  Nordis Mamaia reprezintă o destinație care deschide noi orizonturi pentru turismul românesc de la malul mării, combinând investițiile imobiliare cu randament garantat și experiența de a locui cu serviciile și facilitățile unui hotel de cinci stele, chiar la tine acasă.

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.