• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cine este General Managerul Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de 5 stele din România

  Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Mamaia 5 stele
  0 Shares

  Nordis Group pregătește deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 stele și îl recrutează în funcția de General Manager pe Corneliu Ghimbășanu din celebrul lanț de hoteluri ultra-luxury, Aman Resorts. Cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani în industria ospitalității, Corneliu Ghimbășanu se întoarce în România motivat să aducă o abordare inedită în turismul de leisure, cu obiectivul principal de a marca începutul unei noi etape în turismul românesc.

  Nordis Group a recrutat un profesionist cu experiență pe nișa pe care dorește să o dezvolte – 5 stars leisure resort.

  Singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele din România a finalizat construirea corpurilor de hotel Nordis Mamaia și se ocupă de ultimele detalii ale amenajării de interior. În prezent, echipa care se ocupă de operarea hotelieră se mărește și pentru a implementa o strategie integrată pe termen lung, Nordis Group a recrutat un profesionist cu experiență pe nișa pe care dorește să o dezvolte – 5 stars leisure resort.

  Specializat în managementul hotelier de ultra-lux, Corneliu Ghimbășanu este un profesionist desăvârșit cu viziune, focusat pe experiențele exclusiviste, unde condițiile și serviciile depășesc cele mai înalte așteptări. În cei 30 de ani de activitate în industria ospitalității, a activat cu succes în resorturi de lux și hoteluri de cinci stele din întreaga lume, în locații precum Turks&Caicos din Caraibe, Maldive, Dubai, Londra, Muntenegru și Miami.

  Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Mamaia 5 stele
  Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Mamaia 5 stele

  Corneliu Ghimbășanu se întoarce acasă după 30 de ani în străinătate, dintre care ultimii 12 ani în celebrul lanț de hoteluri  ultra-luxury Aman Resorts, probabil cea mai exclusivistă rețea de resorturi de 5 stele și vine în România de la celebrul hotel Amanyara Providenciales din Turks and Caicos – Caraibe, pentru a coordona întreg resortul hotel&residences Nordis Mamaia.

  Aman Resorts operează 34 de hoteluri, resorturi și ansambluri rezidențiale în 20 de țări, din care 15 proprietăți sunt localizate în zone spectaculoase, protejate de UNESCO. Fiind una dintre cele mai exclusiviste stațiuni din Caraibe, care beneficiază de un cadru natural de excepție, cu apă turquoise, Amanyara se adresează unei nișe de turiști de înaltă clasă, fiind în topul preferințelor celebrităților de talie mondială. Printre vedetele care obișnuiesc să meargă în vacanțe la Amanyara, se numără: Leo Messi, Brad Pitt, Will Smith, Zac Efron, Kim Kardashian, David Beckham și Courtney Cox. Cu o popularitate mare în rândul celebrităților, resortul este o referință a vacanțelor de lux la nivel internațional.

  În parcursul său profesional, Corneliu Ghimbășanu a coordonat activități și în cadrul Aman Resort – Aman Sveti Stefan, Muntenegru, din poziția de Resort Manager, o altă destinație a amatorilor de servicii fără cusur. Aici a avut loc nunta numărului 1 mondial în tenis, Novak Djokovic și s-au organizat sejururi excepționale pentru celebrități aflate în vacanță, precum Robert de Niro, Salma Hayek sau Jessica Alba.

   

  Anterior, acesta a activat și în celebrele hoteluri Amanruya din Bodrum-Turcia, Amanjena din Maroc, Velassaru Maldive, Jumeirah Carlton Tower Hotel din Londra, precum și Royal Caribbean International din Florida, Statele Unite.

  Mă întorc în România pentru că aici sunt rădăcinile mele și iubesc bogățiile naturii, dar mai ales oamenii calzi. Consider că în incursiunea mea profesională am dobândit experiența necesară care îmi dă la acest moment viziunea de a aduce o contribuiție semnificativă în turismul românesc. Sunt mândru să pot pune la dispoziție cunoștințele mele în acest proiect ambițios și să contribui la promovarea României ca destinație turistică de calibru mondial.

  Valorile și potențialul acestei țări sunt imense, iar Nordis Group îmi oferă cadrul perfect pentru a pune în practică această viziune. Odată ce am văzut și înțeles conceptul celui mai mare hotel & residence de 5 stele din România – Nordis Mamaia, cred cu tărie că avem o adevărată comoară, care deschide oportunități infinite ce au la bază turismul de leisure, în cea mai populară stațiune de pe litoral.

  Ansamblul dispune de facilități multiple de wellbeing, disponibile tot timpul anului: un SPA impresionant, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, 12 restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, locuri de joacă, Cinema VIP, centru de beauty, clinică de recuperare medicală, plajă privată; deci avem pârghiile necesare pentru a face Nordis Mamaia să strălucească și ține de noi să ne asigurăm că serviciile oferite vor fi la înălțimea așteptărilor.

  Etapa de preopening de la Nordis Mamaia este una importanta in viața hotelului, mai ales că este un moment extrem de dorit de către public. Știu că fost un drum lung, mai este puțin, astăzi punem la punct ultimele detalii de organizare și funcționare, dar rezultatul merită toate așteptările și vrem ca această deschidere să iasă perfect.

  În toți acești ani, am învățat că orientarea spre client, la nivel de 5 stele, înseamnă atenție maximă la nevoile și așteptările oaspeților, pro-activitate, servicii excelente, menținerea măsurilor de siguranță, respectarea dreptului la viață privată și îmbunătățirea calității produselor și serviciilor. Am coordonat sejururi pentru oaspeți de seamă, pentru care fiecare moment necesita o mobilizare de forțe, creativitate, precizie și rigurozitate în execuție. Toți clienții sunt importanți, dar vedetele necesită servicii de personalizare aparte și consider că de fiecare dată am găsit mixul perfect pentru experiențe unice” povestește Corneliu Ghimbășanu, General Manager Nordis Mamaia Hotel.

  Nordis Group pregătește inaugurarea Nordis Mamaia Hotel și va anunța oficial, în următoarea perioadă, data de deschidere. În cadrul unui proces de soft opening al celui mai mare hotel de 5 stele din România, primele experiențe la Nordis Mamaia vor include servicii de cazare premium, room cleaning, room service, concierge, valet parking și serviciile aferente facilităților dezvoltate în etapa I a ansamblului, precum restaurant, cafenele, piscină, magazine, loc de joacă pentru copii.  

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.