• Camere Live link="camereLive"
 • Dolce Far Niente, pasionații de Vespa și Fiat 500 fac spectacol în Constanța

  Vespa Club Constanța
  0 Shares

  Organizat de Vespa Club Constanța în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și Red Bike Service, raidul auto-moto urmăreşte crearea unei culturii distincte a deplasării pe două roți, promovarea circulaţiei pe scuter ca o alternativă rapidă de deplasare urbană și pentru decongestionarea traficului rutier.

  Dolce Far Niente

  Socializarea, legarea unor prietenii și creare unei comunități a pasionaților de Vespa și Fiat 500, promovarea stilului non-agresiv de deplasare în trafic, sunt ţinte ale evenimentului nostru. Parada are ca obiectiv conștientizarea și responsabilizarea tutror participanților la trafic precum și acordarea respectului reciproc în timpul deplasării. Un alt obiectiv vizat de organizatori este promovarea Constanței, a obiectivelor turistice și culturale precum și a brandurilor și producătorilor locali.

  Vespa Club Constanța
  Vespa Club Constanța

  „Pornind din Parcarea Plajei Modern, vom defila în coloană, pe străzile și bulevardele Municipiului Constanța finalizându-ne raidul cu două ore de socializare în cadrul unui picnic urban, pe espanada Santa Maria Bay! Ne așteptăm ca la sărbătoarea stradală cu tematica Italian Chic, din ultimul weekend de vară, să participe între 40 și 60 de iubitori de Vespa și Fiat 500.” a declarat Alexandru Badea, vicepreședintele Vespa Club Constanța

  Funkytravel.ro
  Funkytravel.ro

  Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit.