• Camere Live link="camereLive"
 • Exclusiv! Cine este străinul care vine cu avionul privat special pentru a petrece 1 Mai la Mamaia

  Turist Mamaia Constanta
  0 Shares

  Îl urmăresc de ceva timp pe turistul care achită cele mai scumpe vacanțe la Mamaia pentru a petrece în minivacanța de 1 Mai. Deși ar trebui să atragă atenția, mai ales că banii par cea mai mică problemă pentru el, turistul nu vrea să iasă în evidență.  Pentru a ajunge în statiunea Mamaia, bărbatul de 40 de ani folosește un avion privat. Aterizează la Aeroportul Mihail Kogălniceanu de unde este preluat cu escortă. Prea puțini sunt cei care intră în contact cu misteriorul turist tocmai pentru că el nu vrea să atragă atenția atunci când se distrează la festivalul Sunwaves sau la cluburile din Mamaia.

  10.500 de euro pentru un etaj întreg la hotelul Nyota

  Inițial am aflat unde va fi cazat.

  La insistențele funkytravel.ro, reprezentanții hotelului Nyota au acceptat să pot publica fotografii și un video cu apartamentul în care va fi cazat pentru cele șapte nopți.

  Lângă acest apartament este altul mai mic în care vor sta prietenii și staff-ul omului de afaceri.  Pentru etaj, turistul a achitat în jur de 10.500 de euro.  Pe perioada șederii la Mamaia, turistul străin va avea la dispoziție un bucătar personal și un valet.

  În cazul în care deții mai multe informații despre identitatea acestui om de afaceri, aștept un mesaj AICI.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit