• Camere Live link="camereLive"
 • Iată lista petrecerilor de Paște și 1 MAI 2023 pe litoral 

  Petreceri 1 Mai litoral
  0 Shares

  Dacă ajungeți pe litoral chiar în seara de Înviere, nu ratați ceremonia organizată de Arhiepiscopia Tomisului. Sosirea luminii din largul mării a devenit o atracție turistică internațională. Dacă mai știți voi un loc în lumea această largă în care Paștele s-a ținut de două ori, iar lumina sfântă apare de undeva din largul Mării Negre, iar toată experiența este și GRATIS, atunci eu promit să țin regim chiar în ziua de Paște. 

  Sfântul pelerinaj de 1 MAI prin cluburile din nordul stațiunii Mamaia

  Un singur weekend avem cu toții la dispoziție pentru a digera preparatele de Paște pentru că 1 Mai la mare începe de fapt pe 27 aprilie. Lista evenimentelor de mai jos este cea disponibilă la această oră și este realizată în funcție de stațiuni. În cazul în care se vor confirma și alte evenimente, acest articol va fi actualizat.

  ZONA DE NORD A STAȚIUNII MAMAIA 

  Sunwaves 30 începe pe 27 aprilie și se închide pe 3 mai 2023. Organizat pe plaja Crazy din nordul Stațiunii Mamaia, festivalul de muzică electronică va aduce la malul mării zeci de dj români și străini. Sunwaves a devenit tradiție de 1 Mai și poate fi considerat chiar warm up-ul pentru întreaga perioadă. Cred că nu mai este nicio surpriză faptul că sute de tineri din întreaga lume vin special în România pentru acest festival. 

  Sunwaves
  Sunwaves 30 începe pe 27 aprilie și se închide pe 3 mai 2023

  Pe 28 aprilie este prima petrecere organizată și în clubul Fratelli din Mamaia. În acest moment sunt confirmați următorii artiști: 28 aprilie – Loredana, 29 aprilie – Arkadyan, 30 aprilie- Damian & Brothers. 

  Și tot pe 28 aprilie, sunt primiți și primii clienți în 2023 la Nuba Beach Club. Proprietarii nu au dezvăluit încă lista invitaților, ci doar au publicat lista prețurilor pentru acces. 

  Lista prețurilor pentru acces în Nuba

  Să ajungem și la celebrul club Loft. Oficial sunt două petreceri, pe 29 și 30 aprilie. Există și o a treia petrecere, dar cum este cu circuit  închis (nu se organizează în club), iar invitații sunt aleși foarte atent, nu vă pot dezvălui prea multe detalii, nu că nu le-aș știi 🙂 

  Loft Mamaia
  Anunțul făcut de Loft Mamaia

  COSTINEȘTI ȘI VAMA VECHE 

  Costinești va fi și în 2023 supriza litoralului. Pornit ca un festival pentru adolescenți, Beach Please s-a extins în 2023 față de anul trecut, semn că numărul mare de participanți i-a luat în surprindere chiar și pe organizatori. Și dacă anual eram sunat de prieteni care căutau cazare în Mamaia, anul acesta am fost rugat să caut locuri libere în Costinești. Sper ca Beach Please să devină din ce în ce mai mare pentru că astfel se va dezvolta tot litoralul românesc. 

  Costinești va fi și în 2023 supriza litoralului

  Și tot la Costinești este anunțată a doua ediție a celui mai mare Rock Fest de pe litoral: „May, Be Rock Fest”. Pasionații de muzică rock, care doresc să se bucure de atmosfera concertelor live și de peisajul Mării Negre, pot trăi  aceste lucruri prin experiența festivalului, organizat în perioada 28 – 30 aprilie. Cei interesați de experiența concertelor live de calitate și de acest eveniment, pot achiziționabiletele online pe site-ul iabilet.ro.

  May, be rock 2023
  May, be rock 2023

  La Vama Veche este o situație extrem de ciudată anul acesta. Autoritățile locale au atacat licitația pentru plaje susținând că cele mai multe beach baruri erau ilegale. Poate tocmai de aceea cluburile și barurile care au anunțat petreceri de 1 Mai, nu mai sunt pe plajă, ci lângă, pe pietonala din Vamă. Un alt club a decis să se mute complet într-o pensiune, iar evenimentele sunt organizate în zona piscinei. M-aș mira ca anul acesta să nu se deschidă nimic pe plajă mai ales că mie mi-a fost foarte greu să mai găsesc două camere libere în acea perioadă. Revin cu informații cum le obțin!

  Vama Veche
  Vama Veche

  Și dacă încă nu ți-ai luat cazare pentru perioada de 1 Mai, ai aici un LINK cu cele mai bune oferte. Găsești reduceri chiar și de 35%. 

  Vremea o poți monitoriza LIVE atât pentru Mamaia, cât și pentru orașul Constanța.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit