• Camere Live link="camereLive"
 • Iată cum poți trăi o experiență unică la UNTOLD 2023

  Untold
  0 Shares

  Petreceri exclusiviste, dansatori, acrobați și activități din universul magic UNTOLD vor putea fi experimentate și în acest an chiar în inima festivalului. Sună bine? Hai să-ți detaliez cum poți avea acces la pachetul premium. 

  Untold
  În fața lui David Guetta

  Cum ajungi să dai nas în nas cu unii dintre artiștii invitați la Untold 2023?

  Rețeta nu este secretă, dar vine cu costurile aferente. Între 3 și 6 august, fanii care se vor caza în hotelul tematic Radisson Blu se vor bucura atât de show-urile și magia din festival, cât și de evenimentele private și surprizele pregătite în hotelul de 5 stele. Cei care optează pentru o cazare la înălțime au o panoramă cu adevărat spectaculoasă, pentru că pot vedea direct din camera de hotel scena principală, scenele secundare, activări și parade din festival. Pe lângă atmosfera festivă din hotel, oaspeții se vor delecta cu cocktailuri deosebite și experiențe culinare delicioase la petrecerile surpriză. În fiecare dimineață vor putea lua micul dejun mai târziu, pentru că distracția începe devreme și se termină târziu. În hotel vor exista studiouri de make-up & hair și zone de top-up, pentru încărcarea cu bani a brățărilor de festival. 

  Anul acesta, UNTOLD pune la dispoziție 149 de camere în hotelul tematic Radisson Blu. Rezervările se pot face pe untold.com.  

  Număr dublu de rezervări din partea turiștilor japonezi

  Acesta este al doilea an consecutiv în care parteneriatul între festivalul UNTOLD și hotelul Radisson Blu Cluj-Napoca continuă. Turiștii străini sunt cei mai curioși să facă parte din povestea hotelului tematic și au rezervat deja camere cu vedere la festival. Japonezul care s-a bucurat anul trecut de o experiență exclusivistă în penthouse-ul Radisson Blu a închiriat pentru această vară mai multe camere în inima festivalului. Ca să vă aduc eu puțin aminte de cât a achitat același turist japonez pentru o un pachet special, vă spun că suma depășește 10.000 de euro.

  Artiști confirmați la UNTOLD 2023

  UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și vara aceasta, între 3 și 6 august, aduce în Cluj-Napoca cei mai buni artiști și DJ-i de pe planetă. În 2023, trupa Imagine Dragons vine în premieră în România la UNTOLD. Tot pe scena principală vor urca și superstarurile David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR și Salvatore Ganacci. Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, îi va găzdui pe Amelie Lens, Boris Brejcha, Bedouin, Camelphat, Dixon, Marco Carola și mulți alții. Peste 250 de artiști naționali și internaționali își vor aduce magia la cea de-a VIII-a ediție UNTOLD.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit