• Camere Live link="camereLive"
 • Un răsărit spectaculos și nume noi la Neversea 

  rasarit Neversea
  0 Shares

  Țin de două zile în sertar noile nume de la Neversea, încercând să găsesc momentul cel mai bun pentru a le publica. Și iată că spectacolul oferit, în acestă dimineață, de natură, m-a îndemnat să împărtășesc cu voi sentimentul de vară, care mi s-a instalat deja în suflet. 

  Un rapper american cu un disc de diamant pe perete, dar și cel mai cunoscut artist latino

  Compozitor și artist, promotor al stilului emo rap, care a surprins prin tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină, LIL UZI VERT va urca, în premieră, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Tot pe mainstage va ajunge, anul acesta, pentru un show live care va face până și valurile mării să vibreze pe ritmurile latino, J BALVIN, icon-ul global cu cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile: peste 1,8 miliarde de vizualizări.  L-am văzut pe Balvin la Untold 2022 și doar vă spun că nici la el acasă nu a mai trăit emoțiile pe care le-a simțit la Cluj. Am ales un video aleatoriu de pe YouTube.

  Doar 3 luni au mai rămas până la cel mai așteptat festival de la malul Mării Negre: NEVERSEA. Artiști de renume internațional și DJ-ii de top din lume precum: Lost Frequencies, Claptone, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tujamo, duo-ul Vini Vici se alătură numelor deja anunțate la cel mai mare festival pe o plajă din Europa, care va avea loc în Constanța, pe Neversea Beach, între 6-9 iulie 2023. 

  Ediția aniversară a festivalului NEVERSEA aduce pe cele 5 scene artiști consacrați la nivel internațional și DJ-ii de top ai lumii. Sunt așteptați anul acesta peste 150 de artiști, iar fanii pot achiziționa abonamente de 4 zile pentru cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces Basic și 209 euro plus taxe pentru VIP. Prin programul UNDER21, destinat tinerilor sub 21 de ani, pot fi achiziționate abonamente și pachete de grup la prețuri speciale. 

  Abonamentele sunt disponibile pe neversea.com/tickets. Festivalul NEVERSEA are loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, în Constanța.

  Urmărește Funky Travel

  Blog - www.funkytravel.ro
  Facebook - www.facebook.com/funkytravelro
  Instagram - www.instagram.com/adi.gorpin
  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit