• Camere Live link="camereLive"
 • Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America!

  Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America! Neversea Constanta Litoral Petrecere Festival Muzica Distractie Plaja Romania Europa
  0 Shares

  Dacă nu v-ati facut planuri pentru concediul din iulie, organizatorii Neversea vă provoacă să experimentați cel mai spectaculos festival organizat pe o plajă din Europa. Astăzi, a fost lansat filmul oficial al ediției de anul trecut, iar tineri din toate colțurile lumii se declară impresionați de ceea ce se întamplă la Constanța. La rândul lor, artiștii care au performat în 2019 au retrăit emoțiile pe care le-au avut în fața a zeci de mii de oameni.

  230 de mii de spectatori au participat în 2019 la festivalul Neversea. Cu alte cuvinte, populația orașului Constanța a crescut cu 50% în patru zile de distracție. Cel putin 15 mii de turiști străini au venit special pentru festivalul organizat la malul mării. Iar Neversea a devenit un brand turistic internațional o recunosc chiar și artiștii care au performat anul trecut. Potrivit calculelor oficiale ale Primăriei Constanța, peste 24 de milioane de euro au intrat în comunitate, în cele patru zile de festival. Suma a contribuit la dezvoltarea mediului economic din zona.

  Neversea 2020 va avea loc în perioada 2-5 iulie la Constanța. Organizatorii spun că a patra ediție a evenimentului va fi una spectaculoasă, atât din punct de vedere al artiștilor, cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în timpul festivalului.

  Cei care nu și-au cumpărat încă abonamente au mai multe variante la dispoziție

  Abonamentele General Acces Basic costă acum 114 euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

  Abonamentele General Acces Flexi costă acum 124 de euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

  Aceste două tipuri de abonamente nu mai pot fi returnate.

  Abonamentele General Acces Risk Free costă acum 126 de euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Aceste abonamente pot fi returnate cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.

  Abonamentele VIP costă 210 euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra acest pachet.

  Un bilet de o zi costă acum 39 de euro plus taxe și include check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Biletul nu poate fi returnat.

  Urmăreşte funkytravel.ro şi pe instagram

  Nu pare România! Zici că este pe o plajă din America!

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar 18 ani am lucrat la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit