• Camere Live link="camereLive"
 • De 1 Mai, Hotelul Nyota este ocupat în proporție de 100%

  Hotel Nyota
  0 Shares

  25% discount până la sfârșitul lunii martie prin oferta Early Booking pentru perioadele 15 Iunie – 31 Iulie și 20 august – 30 August

  A venit primăvara și ne pregătim intens de deschiderea sezonului. Suntem nerăbdători să începem un nou sezon marca Nyota. Anul acesta deschidem pe 15 aprilie. Acum setăm toate lucrurile ca voi să aveți parte de un sejur perfect. Știți deja că la Nyota puteți să alegeți o cameră cu vedere la lac sau una cu vedere la mare. Astfel puteți admira răsăritul (la mare) sau apusul (la lac) din balconul camerei savurând un pahar de Prosecco. 

  Hotel Nyota
  Hotel Nyota

  Începem sezonul în forță cu oferta de petrecere a sărbătorilor de Paște pentru pachete de 2 și 3 nopți. Puteți rezerva printr-un simplu email la rezervari@hotelnyota.ro sau accesând acest link direct pe site-ul nostru.

  Va fi un an plin de noutăți pe care le veți afla urmărind paginile noastre de social media, website-ul sau le veți descoperi atunci când veniți aici la hotel. 

  Hotel Nyota
  Hotel Nyota

  Până la sfârșitul lunii martie mai este valabilă oferta de Early Booking cu 25% discount. Deja avem închisă perioada 1- 20 August pentru că am vândut toate camerele alocate acestei oferte dar mai puteți rezerva pentru perioadele 15 Iunie – 31 Iulie și 20 august – 30 August. Pentru a putea beneficia de acest discount trebuie să rezervați minim 5 nopți de cazare.

  Piscină încălzită din mai până în septembrie cu zonă de copii și zonă de jacuzzi

  Știm că serviciile sunt cele care fac diferența. Acestea contează foarte mult în alegerea hotelului de vacanță. De aceea, la NYOTA, vrem să punem un accent mare pe acestea. Vă oferim o piscină încălzită din mai până în septembrie cu zonă de copii și zonă de jacuzzi. Chiar la marginea acesteia puteți savura la barul piscinei un cocktail sau o bere rece. Găsiți întotdeauna un prosop pentru piscină disponibil, nu este nevoie să-l luați pe cel din cameră. Piscina cu apa incalzita va fi functionala in luna mai si speram ca temperaturile exterioare nocturne sa ne permita sa o mentinem la o temperatura ideala de inot. 

  Hotel Nyota
  Hotel Nyota

  Nu uitați de celelalte facilități unice pe care le oferim clienților noștri: parcare garantată pentru toate camerele hotelului, mic dejun până la ora 12:00.

  Hotel Nyota
  Hotel Nyota

  Abonați-vă aici la newsletterul nostru. Vom crea oferte speciale doar pentru cei abonați pentru lunile de extrasezon (mai, iunie și septembrie).  

  Se anunță o vară incendiară la Mamaia

  Pentru perioada de 1 Mai hotelul este deja ocupat în proporție de 100% încă din luna ianuarie. Ca de obicei, celebra petrecere LOFT DAY 0 se va întâmpla joi, pe 30 aprilie la piscina hotelului nostru. Este startul cel mai bun pentru petrecerile de 1 Mai din zona de nord a stațiunii Mamaia.

  Hotel Nyota
  Hotel Nyota

  Începând cu luna iunie reluăm celebrul Friday Barbecue de la etajul 7 al hotelului și adăugăm în fiecare seară de joi o degustare de vinuri. O să vorbim mult despre ele în vara aceasta pentru că vom avea multe suprize. Menționăm că aceste evenimente sunt deschise și constănțenilor care vor să petreacă o seară relaxantă cu vedere la apus de soare. 

  Tot începând cu luna iunie se deschide și plaja Asylum unde clienții cazați în hotel beneficiază de șezlong și umbrelă în cadrul zonei Nyota.

  Da, se anunță o vară incendiara la Mamaia. Asigură-te că îți rezervi din timp camera. 

  Urmărește conturile noastre de social media FacebookInstagram și website-ul www.hotelnyota.ro pentru toate informațiile acestei veri și pentru ofertele speciale.

  Nota autorului: Pentru a se susține, jurnalismul independent are nevoie de finanțare. În cadrul platformei de turism funkytravel.ro, vom prezenta partenerii care sprijină acest proiect.

  Avatar
  Adrian Gorpin

  Lucrez de mai bine de 20 de ani în media. Am început la TV Neptun, iar de 15 ani lucrez la Pro Tv. În fiecare an, încerc să văd ce lucruri bune s-au făcut pe litoral, ce trebuie îndreptat şi dacă există modele pe care le putem urma. Funkytravel.ro este o „coală” digitală în care vei descoperi analize despre turism, interviuri cu oameni care lucrează în acestă industrie, ponturi de cazare, dar şi câteva dintre aventurile pe care le-am trăit

  Fii FUNKY💃🏼! Abonează-te la Newsletter

  Fii primul care află cele mai apreciate ponturi de cazare , cele mai vânate coduri de reducere pentru vacanțe și cele mai noi informații verificate despre turism. 

  Felicitări, te-ai abonat cu succes! Vei primi curând informații de la echipa Funky Travel!